OTAC PREGAZIO BEBU U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE, BIO PIJAN Tragedija u Rumuniji: Dečak reanimiran 40 minuta, ali nije mu bilo spasa
Foto: Shutterstock

OTAC PREGAZIO BEBU U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE, BIO PIJAN Tragedija u Rumuniji: Dečak reanimiran 40 minuta, ali nije mu bilo spasa

Planeta -

Strašna nesreća dogodila se u Botošanima, u Rumuniji, kada je otac ubio svog jednoipogodišnjeg sina u dvorištu porodične kuće.

Kako prenose rumunski mediji, otac je seo u kola i pokrenuo automobil ali nije primetio da se sin nalazi iza vozila.

Muškarac je nastavio sa vožnjom i pregazio dete. Mališan je zadobio teške povrede i preminuo u bolnici.

Incident se dogodio oko 17 časova, a majka je bez razmišljanja uzela dete sa zemlje i otišla u najbližu zdravstvenu ustanovu u Saveniju.

U međuvremenu, na lice mesta je stigla ekipa Hitne pomoći sa lekarom. Dečak je reanimiran 40 minuta, ali povrede su bile fatalne.

"Ovde se dogodilo, automobilom ga je pregazio. Nije on to namerno uradio, nije želeo da ubije svoje dete. Ima i ćerku od 7-8 godina. Majka je odvela dete u najbližu bolnicu. Otac je dao izjavu policiji", rekao je svedok tragedije.

Komšije su u šoku nakon saznanja za tragičan događaj i za muškarca imaju samo reči hvale.

"Znamo ga kao dobrog čoveka, vodio me je kod doktra kada je trebalo. Poznavao sam i dečaka, igrao se često napolju. Da li je zaista mrtav?", rekao je drugi komšija.

Policija je odmah otvorila istragu a nakon alkotesta utvrđeno je da je otac bio u alkoholisanom stanju sa 1,37 promila alkohola u krvi.

Otac je osumnjičeni za ubistvo iz nehata i po završetku uviđaja biće preduzete odgovarajuće zakonske mere.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:20

Kombi pregazio dete na Karaburmi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track