JEDNA OD NAJSNAŽNJIH ŽENA IZNENADA PREMINULA: Šok za celu državu, odveli je u bolnicu, ali lekari nisu mogli da je spasu (FOTO)
Foto: Prinstcreen Instagram

tuga

JEDNA OD NAJSNAŽNJIH ŽENA IZNENADA PREMINULA: Šok za celu državu, odveli je u bolnicu, ali lekari nisu mogli da je spasu (FOTO)

Planeta -

Šampionka u bodibildingu tragično je preminula u 36. godini samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da učestvuje na takmičenju!

Sintija Goldani iz Rio Grande do Sula preminula je prema navodima lokalnih medija u sredu od plućne embolije.

- Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo vas o smrti profesionalnog sportiste Sintije Goldanija od komplikacija usled upale pluća. Sintija je bio anđeo u ljudskom obliku. Bogu je bilo potrebno pojačanje na nebu. Nikada je nećemo zaboraviti - navodi se u saopštenju Musclecontest Internationala.

Sintija Goldini
foto: Prinstcreen Instagram

Sintija, koja je postala profesionalac 2021. godine, trebalo je da prisustvuje jednom od najvećih takmičenja u zemlji sledećeg meseca.

Sintija Goldini
foto: Prinstcreen Instagram

Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem tegova i teškim vežbama, ali organizatori su rekli da je u Sintijinom slučaju bila uzrokovana nedavnom upalom pluća. Lokalni mediji navode da je hitno prevezena u bolnicu, međutim, ubrzo je preminula.

Sintija je redovno delila motivacione postove i objave sa svojih 21.000 pratilaca na Instagramu. Poslednji put se oglasila na Instagramu 17. juna.

- Mi smo ono što stalno radimo, izuzetnost, dakle, nije čin, već navika - glasi objava.

Roni Koleman, čuveni bodibilder, podsetimo, više ne može da hoda zbog dugogodišnjeg načina života.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:15

JA SAM SPORTSKA MAŠINA, BODIBILDERKA I FITNES MANIJAK: Nataša Bekvalac totalno se posvetila zdravom životu, održava TOP LINIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track