"VIDI, JOŠ JEDAN, ŠTA JE TO?!" Muž i žena ne mogu da dođu sebi nakon što su snimili MISTERIOZNU SVETLOST iznad reke (VIDEO)
Foto: Printscreen

neverica

"VIDI, JOŠ JEDAN, ŠTA JE TO?!" Muž i žena ne mogu da dođu sebi nakon što su snimili MISTERIOZNU SVETLOST iznad reke (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz Kanade snimio je misteriozne svetleće kugle iznad reke Vinipeg!

Džastin Stivenson i njegova supruga Danijel Danijels-Stivenson vozili su se kroz Fort Aleksander kad su primetili nekoliko misterioznih kugli sa žutim svetlima kako lebde iznad reke. Stivenson (49) je odmah počeo da snima.

- Šta je to j*bote?“ Mislim da vidimo neke vanzemaljce - čuje se na snimku.

Na snimku se vide dva objekta sa svetlima nalik na sunce kako lete iznad obale reke pre nego što se još dva pojave iza oblaka.

Stivenson je uveren da leteći objekti nisu sa planete Zemlje.

- Imao sam osećaj da se nalazimo u naučnofantastičnom filmu. Svetla su izgledala kao vatra na nebu. Bio sam skeptičan, međutim, sada verujem da postoji nešto drugo osim ljudi - rekao je Stivenson.

Danijels-Stivenson (32) je objavila snimak bliskog susreta koji je na mrežama pregledan više od 650.000 puta. Navela je da su misteriozna svetla trajala oko pola sata.

Mnogi korisnici veruju da se na snimku jasno vidi NLO dok drugi tvrde da se vide helikopteri ili dronovi zaklonjeni oblacima.

(Kurir.rs/NY Post/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track