MISTERIOZNI SLUČAJ: Majka sa dve ćerke nestala bez traga, policija sumnja na NAJGORE
Foto: printscreen twitter

strašno

MISTERIOZNI SLUČAJ: Majka sa dve ćerke nestala bez traga, policija sumnja na NAJGORE

Planeta -

Majka iz Kanzasa i njene dve male ćerke koje su misteriozno nestale možda su bile prisiljene da pobegnu iz zemlje i odu na versku rehabilitaciju u Meksiku od strane starijeg para, saopštila je policija.

Marta Unger (23) i njene devojčice Medilin Grejs Unger (2) i Hejli Fejt Unger (1) nestale su iz ruralnog okruga Haskel u Teksasu, nešto pre 19 časova 28. juna.

Detektivi sumnjaju da je porodica možda bila „prisilna da putuju u Meksiko u religioznu rehabilitacionu ustanovu“ par pedesetih godina.

Policija opisuje Martu kao mladu belu ženu smeđe kose i zelenih očiju. Obe njene ćerke imaju plavu kosu i plave oči. Veruje se da vozi beli Ford Eksplorer iz 2015. sa registarskom tablicom u Kanzasu sa natpisom "301RJI". Federalni službenici smatraju da su Korni i Elizabet Klasen možda umešani u nestanak porodice.

„Istražitelji veruju da su možda bili primorani da putuju u Meksiko u ustanovu za versku rehabilitaciju sa Kornijem i Elizabet Klasen“, naveo je istražni biro Kanzasa (KBI) u objavi na Fejsbuku, prenosi Mirror US.

(Kurir.rs/ Alo/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track