"HEJ, TO JE MOJA DEVOJKA": Pokušala da zaštiti partnerku, onda je usledio BRUTALAN NAPAD, gurnuli je niz stepenice i ŠUTIRALI
Foto: Printscreen facebook

jezivo

"HEJ, TO JE MOJA DEVOJKA": Pokušala da zaštiti partnerku, onda je usledio BRUTALAN NAPAD, gurnuli je niz stepenice i ŠUTIRALI

Planeta -

Uznemirujući snimak prikazuje trenutak kad je grupa muškaraca brutalno pretukla lezbijski par koji je izašao da proslavi rođendan.

Ema Meklin je rekla da su ona i njena devojka, identifikovana samo kao “Tori”, šetale u centru Halifaksa u Kanadi 22. juna, kad su naišle na grupu od desetak muškaraca, kako veruju bliskoistočnog porekla i iz Sirije. Dok su prolazile, jedan od njih je dobacio nepristojan komentar o Emi, što je njenu devojku navelo da se zauzme za nju. Objasnila je da se njena devojka uznemirila zbog vređanja i pokušala da se suprotstavi sa muškarcima.

- Tori je rekla: “Hej, to je moja devojka”… Nastavili su da hodaju a onda ih je Tori pratila da bi im rekla kako to nije u redu – ispričala je Ema, preneo je “Dejli mejl”.

"Gurnuli su Tori na stepenice, a onda krenuli da udaraju i šutiraju"

To je navodno bio trenutak kad je grupa počela da napada Tori.

- Videla sam kako Tori guraju na stepenice ispred Centra BMO, a to su betonske stepenice a ona je bila na leđima – rekla je Ema.

Tad su svi ti muškarci počeli da ih udaraju i šutiraju, piše britanski tabloid. Kako se navodi, Ema je na početku vikala muškarcima da prestanu ali oni su je ignorisali i nastavili da napadaju njenu devojku. Onda je odlučila da pokuša da zaštiti Tori.

Modrice, slomljeni nos i zub

Policija je potom razgovarala sa jednim od muškaraca koji je učestvovao u napadu. On je za sukob okrivio dve žene. Ostali muškarci su odbili da sarađuju sa policijom i pokažu svoje identifikacije, tvrdi Ema. U toku je istraga incidenta, a policija je rekla da još nisu podnete optužnice protiv napadača. U međuvremenu, kako je rekla Ema, Tori je pretrpela modrice po čitavom telu, pukao joj je zub i slomljen nos. Tori je rekla da je “osećala udarce a onda ih je osetila na nosu i bilo je krvi”.

- Samo samo mislila kako ovo treba da prestane – rekla je ona, dodajući da joj je nos inicijalno bio previše otekao za operaciju.

Ema je rekla da se plaši da ponovo ode u centar Halifaksa.

- Nisam očekivala da se ovako nešto dogodi, posebno ne tokom Meseca Ponosa – rekla je ona.

(Kurir.rs/ Blic/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:19

Radnici obezbeđenja pretukli bračni par ispred kazina u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track