DEVOJKA PROPALA KROZ LIFT, NA DAN TRAGEDIJE NAPISALA JEZIVU PORUKU: Prijatelji se opraštaju od nje: "Kao da je znala..." (FOTO)
Foto: Prinstcreen

tuga

DEVOJKA PROPALA KROZ LIFT, NA DAN TRAGEDIJE NAPISALA JEZIVU PORUKU: Prijatelji se opraštaju od nje: "Kao da je znala..." (FOTO)

Planeta -

"Nije objavila ništa tri meseca i sad ovo. Kao da je to bio zadnji pozdrav" pišu prijatelji mlade Italijanke. Kako su objavili istražitelji, verovatno je zakazao sistem i vrata lifta su se otvorila iako kabine nije bilo.

Smrt 25-godišnje Italijanke Klelije Ditano šokirala je sve u italijanskom gradu Fasanu.

Telo pronašao otac

Njeno telo pronašao je otac koji je pokušavao da je dobije na telefon. Kad je čuo da mobilni zvoni u oknu lifta, pozvao je hitnu i vatrogasce. Ispostavilo se kako je nesrećna devojka zakoračila u okno lifta kad su se vrata otvorila.

Ali, lift je bilo još četiri sprata ispod. Devojka to nije primetila. Zakoračila je i pala na krov lifta u zgradi u kojoj je živela. Na dan svoje smrti Klelija je objavila fotografiju na Instagramu uz poruku: 'Onome što dolazi'. Pre toga nije objavila ništa tri meseca.

"Kao da je znala, kako apsurdno i nepravedno" napisala je njena prijateljica.

Pokvario se sistem

Istražuju zašto je lift bio na prvom spratu i kako je moguće da su se vrata otvorila.

"Verovatno je sistem bio neispravan jer bi se vrata lifta trebalo da se otvore samo kad kabina bude poravnata sa spratom" rekao je istražilac.

(Kurir.rs/24 sata/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track