BRITANSKI MILIONER PRONAĐEN MRTAV U GRČKOJ: Došao na regatu, nije se vratio u hotel, meštani zatekli JEZIVU SCENU kod pristaništa
Foto: Miroslawa Drozdowski / Panthermedia / Profimedia, Printscreen

šok

BRITANSKI MILIONER PRONAĐEN MRTAV U GRČKOJ: Došao na regatu, nije se vratio u hotel, meštani zatekli JEZIVU SCENU kod pristaništa

Planeta -

Biznismen iz Velike Britanije Stjuart Bredšo (44) pronađen je mrtav u Egejskom moru kod Specesa!

Investitor iz Kolčestera, koji je doputovao na regatu, pronađen je sa povredama glave, međutim, lokalni zvaničnici isključili su u ponedeljak bilo kakav krivični slučaj i naveli da je uzrok njegove smrti utapanje.

Bredšo je otišao u bar sa prijateljima, ali se nije vratio sa njima u hotel, navode lokalni mediji. Sledećeg dana pronađen je mrtav pored pristaništa. Telo je pronađeno kako pluta u moru kod stare luke na ostrvu.

Veruje se da je biznismen stigao na ostrvo sa grupom prijatelja kako bi sa svojim čamcem učestvovao u trodnevnoj regati koja svake godine privlači nekoliko stotina ljubitelja jedrenja.

Meštani navode da su šokirani zbog tragedije.

- Speces je Monte Karlo u Grčkoj i ovde se nikada ništa slično nije dogodilo. Zaista smo potreseni i uznemireni - rekao je jedan meštanin.

Bredšo je inače osmi strani turista koji je poginuo u Grčkoj od početka sezone.

- Stjuart je bio toliko voljen i mnogima će nedostajati. Bili smo oduševljeni ukazanom podrškom i mnogim lepim rečima koje su podelili oni koji su ga poznavali - saopštila je porodica.

Bredšo je imao dvoje dece.

Speces se nalazi na dva sata trajektom od Atine i ima reputaciju destinacije za bogate i slavne. Ostrvo je dom za neke od najbogatijih ljudi u Grčkoj. Ima samo 3.700 stanovnika i svoju godišnju regatu koja privlači učesnike iz cele Evrope.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:11

BRAČNI PAR NAĐEN MRTAV NA NOVOM BEOGRADU: TELA ZATEČENA U PORODIČNOJ KUĆI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track