MLADIĆ (25) IZ CRNE GORE UBIO ŽENU U NEMAČKOJ Posle zločina se krio u garaži, otkriven kada su komšije čule buku
Foto: Shutterstock

MLADIĆ (25) IZ CRNE GORE UBIO ŽENU U NEMAČKOJ Posle zločina se krio u garaži, otkriven kada su komšije čule buku

Planeta -

Nakon intenzivne potrage u oblasti Vajngarten u Nemačkoj policija je uhapsila muškarca (25) iz Crne Gore koji se sumnjiči da je u noći sa ponedeljka na utorak ubio 52-godišnju ženu. Policija pretpostavlja da su se njih dvoje poznavali.

Operacija je počela oko 12.40 časova nakon što su stanari stambene zgrade u centru Vajngartena alarmirali policiju. Prema rečima portparola policije, policajci su u stanu u zgradi pronašli ženu koja je bila teško povređena i ubrzo je preminula.

Odmah je počela potraga za odbeglim mogućim počiniocem, a angažovan je i helikopter. Policija je upozorila vozače da ne voze stopere.

Nakon nekoliko sati, osumnjičeni je uhapšen u garaži u blizini mesta zločina u utorak ujutro, rekao je portparol policije Karlsruea za SVR, nakon što je lokalno stanovništvo čulo je buku u garaži i dalo ključni trag.

Prema navodima policije, osumnjičeni počinilac i žrtva se poznaju, ali je moguće da ne duže vreme.

Navode i da je priroda odnosa nejasna. Prema navodima policije, to je mogla biti poslovna ili romantična veza.

Policija nije dala nikakve informacije o mogućem toku događaja niti o motivu pre saslušanja uhapšenog. Policija nije ni demantovala ni potvrdila da je oružje kojim je izvršeno ubistvo nož, a osumnjičeni bi trebalo da se pojavi pred sudijom u sredu. U kući u kojoj je ubijena žena živi nekoliko osoba, a komšije kažu da su trgovci i monteri boravili u pojedinačnim prostorijama. Policija je poslednjih godina nekoliko puta bila na licu mesta zbog nereda i tuča, dodao je jedan meštanin.

Kurir.rs/SWR

Bonus video:

03:24

Muškarac ubio devojku pa sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track