NAPADAČI UPALI NA VENČANJE I PUCALI MLADOŽENJI U GLAVU: Jeziva scena, uperili 2 pištolja, porodica ne može da dođe sebi (VIDEO)
Foto: GoFundMe

šok

NAPADAČI UPALI NA VENČANJE I PUCALI MLADOŽENJI U GLAVU: Jeziva scena, uperili 2 pištolja, porodica ne može da dođe sebi (VIDEO)

Planeta -

Grupa maskiranih napadača upala je na svadbeno veselje u Sent Luisu i upucala mladoženju!

Manuel Gonzales (32) upucan je oko 1 sat u subotu kad su dvojica naoružanih muškaraca sa skijaškim maskama preskočila ogradu i upala na porodično imanje gde se održavalo veselje. Lokalni mediji navode da se sve odigralo u roku od 30 sekundi.

Napadači su vikali da niko ne sme da se pomera i potom tražili novac od gostiju. Jedan od njih preturao je džepove prisutnih dok je drugi, naoružan sa dva pištolja, stajao iza Gonzalesa. Odjednom je odjeknulo nekoliko hitaca nakon čega su osumnjičeni pobegli bez plena.

Manuel i Dulse Gonzales su u vezi više od jedne decenije i već su imali dvoje male dece kad su odlučili da održe intimnu ceremoniju venčanja za oko 50 svojih bliskih prijatelja i članova porodice u dvorištu svoje kuće.

- Ništa nisu uzeli, ali su nam uzeli sve - rekla je nevestina sestra.

Gonzales se nalazi u kritičnom stanju.

- Manuel je dobar otac i dobar muž mojoj sestri. Vredan je radnik i dobra osoba koja nije zaslužila da mu se nešto ovakvo desi - dodala je nevestina sestra.

Porodica je zamolila bilo koga u zajednici koji bi mogao imati snimke napadača ili bilo kakve informacije da to jave vlastima.

Za sada nije bilo hapšenja. Mediji navode da je napadače snimila kamera.

Društvenim mrežama, podsetimo, širi se dramatičan snimak sa jednog venčanja na kome je mladoženja dobio batine od braće svoje supruge

(Kurir.rs/WDBJ7/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track