OVO JE ZATVORENIK KOJI JE IMAO ODNOSE SA ČUVARKOM ZATVORA: "Devojka mu je u 7. mesecu trudnoće, pozlilo joj je kad je čula"
Foto: Screenshot X/TikTok

OVO JE ZATVORENIK KOJI JE IMAO ODNOSE SA ČUVARKOM ZATVORA: "Devojka mu je u 7. mesecu trudnoće, pozlilo joj je kad je čula"

Planeta -

Linda De Soza Abreu (31) je zatvorska čuvarka koja se nedavno suočila sa policijskom istragom nakon što je snimljena kako ima odnose sa zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji. Linda je takođe poznata svingerica koja se pojavila u dokumentarcu na Kanalu 4 o trojkama i orgijama.

Sada je otkriveno sa kojim zatvorenikom je imala se*s. Kako Dejli mejl ekskluzivno otkriva, u pitanju je Linton Vajrih, koji je u aprilu završio u zatvoru zbog provale, nakon što je ukrao robu vrednu 65.000 funti iz sefa luksuznog stana u Kensingtonu.

Među ukradenim predmetima koje je ukrao u martu 2022. nalazili su se nakit, kaiševi, tašne, laptop i kofer. Osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog provale i krađe.

A onda je ovaj 36-godišnjak odlučio da „skrati” dane u zatvoru zabavom sa zatvorskim čuvarom. U javnost je procurio snimak njihovog se*sa, a snimio ga je njegov cimer, koji je sve vreme bio pored njih.

Inače, Vajrih ima partnerku koja je u sedmom mesecu trudnoće.

"Ovo je poslednje što joj je potrebno u njenom stanju, ovo je izuzetno uznemirujuće za nju. Ovaj glupi snimak je uticao na njeno zdravlje, zbog stresa je hospitalizovana tokom vikenda. Plaši se da će zbog toga doći do prevremenih porođaja “, otkrio je njen rođak.

De Soz je udata za MMA borca Nejtana Ričardsona i njih dvoje su bile zvezde emisije „Otvorena kuća: Veliki eksperiment sa seksom“ na Kanalu 4, emisije u kojoj su parovi pomerali granice svojih veza, koja je emitovana prošle godine.

Uhapšena je na aerodromu Hitrou tokom vikenda, pre nego što je stigla da poseti rođake u Madridu. Pokušala je da otputuje sa svojim portugalskim pasošem, ali ga je policija oduzela.

Njen advokat rekao je sudu da je obavestila zatvor Vandsvort o svom planiranom putovanju i da su sve informacije uredno prosleđene Skotland Jardu. Odobreno joj je uslovno puštanje uz kauciju i pojaviće se na ročištu za izjašnjavanje o krivici u Ajlvort kraun sudu 29. jula.

Njen pasoš ostaje u policiji, a ona će za to vreme morati da ostane na adresi u jugozapadnom Londonu na kojoj je bila prijavljena, saznaje Dejli mejl.

Kurir.rs/Jutarnji list

Bonus video:

11:29

MRAČNA ISTINA ZATVORA: Prepustili su nas sudbini! Bivši zatvorenik otkriva jezive detalje iz Padinske Skele: Uslovi su teški

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja