NEZAPAMĆENA DRAMA NA LETU! Avion prinudno sleteo zbog BIZARNOG INCIDENTA: Putnici zatečeni prizorom
Foto: Shutterstock

užas

NEZAPAMĆENA DRAMA NA LETU! Avion prinudno sleteo zbog BIZARNOG INCIDENTA: Putnici zatečeni prizorom

Planeta -

Avion kompanije Amerikan Igl na letu između aerodroma O'Hare Čikago (ORD) i aerodroma Mančester Boston (MHT), bio je primoran da se preusmeri i spusti na pistu aerodroma Bufalo (BUF).

Razlog za ovakvu odluku je bizarni incident koji je izazvao 25-godišnjak iz Oregona. On je "u sred leta" stao na prolaz aviona, skinuo se i urinirao pred putnicima!

Odmah po sletanju vazduhoplova na regionalnoj redovnoj rotaciji, putnik je uhapšen i odveden pred sudiju Džeremaju Dž. Mekartija uz krivičnu prijavu za nepristojno izlaganje.

Ova optužba može da uzrokuje osudu na maksimalnu kaznu od šest meseci zatvora i 5.000 dolara, navodi se u izjavi Kancelarije američkog tužioca za Zapadni distrikt Njujorka od 3. jula 2024. godine.

Putnik čiji identitet nije saopšten je pušten da se brani sa slobode, a avion je ubrzo nakon njegovog hapšenja poleteo ka svojoj krajnjoj destinaciji.

Avion je star 18,9 godina i prvobitno je korišćen od strane sada već ugašene ekvadorske avio kompanije Tame pre nego što je prešao u američku flotu.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:15

AVION PRINUDNO SLETEO NA AUTO-PUT U SLOVENIJI: Pilot i putnik su nepovređeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track