MONSTRUM IZ DUBINA IZUJEDAO ŽENU! Spasioci je KRVAVU izvlačili, trenuci DRAME zabeleženi (VIDEO)
Foto: Shutterstock

užas

MONSTRUM IZ DUBINA IZUJEDAO ŽENU! Spasioci je KRVAVU izvlačili, trenuci DRAME zabeleženi (VIDEO)

Planeta -

Jednu ženu iz Teksasa je napala ajkula na plaži. Incident se dogodio na ostrvu Saut Padre u Teksasu u četvrtak ujutru, a ženu (45) je morao da izvuče na obalu tim spasilaca.

Na snimku incidenta koji se tada pojavio, vidi se leđno peraje kako pliva napred-nazad u blizini obale dok žena leži na pesku. Krv iz njene rane slivala se u vodu.

Prema saopštenju Teksas Parks and Vajldlajf, žena je bila jedna od dve žrtve koje su dobile ujede na plaži na Dan nezavisnosti Amerike.

U njihovom saopštenju se navodi: "Detalji u ovom trenutku ukazuju da su dve osobe ugrizene, a dve osobe su naletele na ajkulu, ali nisu ozbiljno povređene. Dve žrtve koje su ugrizene prevezene su u regionalni medicinski centar Valej u Braunsvilu gde se jedna nalazi na lečenju, a druga je odvezena na dalje lečenje."

U saopštenju se dodaje da susreti sa ajkulama nisu uobičajena pojava u Teksasu. Upravnik lovstva, kapetan Kris Daudi iz Teksaškog odeljenja za parkove i divlje životinje, rekao je da vlasti veruju da je za ovaj incident odgovorna samo jedna ajkula.

(Kurir.rs/Daily mail/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track