MALOG DANIJELA PAS IZUJEO NA SMRT: Igrao se u bašti kada ga je napala KRVOLOČNA ZVER, hitno prebačen u bolnicu, nije mu bilo SPASA
Foto: Police handout

jezivo

MALOG DANIJELA PAS IZUJEO NA SMRT: Igrao se u bašti kada ga je napala KRVOLOČNA ZVER, hitno prebačen u bolnicu, nije mu bilo SPASA

Planeta -

Roditelji trogodišnjeg dečaka Danijela Tviga iz Velike Britanije, kojeg je pas na smrt izjedao, optuženi su za ubistvo iz nehata.

Mališan je preminuo nakon krvoločnog napada psa rase "kane korso" na farmi u Milnrou, Ročdejl, u maju 2022. godine.

Njegovi mama i tata, Mark Tvig (42) i Džoan Bedford (36), optuženi su za ubistvo iz nehata i očekuje se da se pojave pred Magistratskim sudom u Mančesteru i Salfordu 31. jula, prenosi Metro.

Policija je ranije saopštila da je Danijel bio u bašti kada ga je napao pas odmah nakon porodičnog ručka.

Hitno je prebačen u dečju bolnicu u Kraljevskom Mančesteru gde je kasnije proglašen mrtvim.

Nekoliko pasa je pronađeno na imanju, a jedan kane korso - italijanska rasa mastifa - je uspavan, saopštila je policija.

Na fotografijama znakovi "čuvajte se pasa"

Fotografije snimljene na imanju pokazuju znakove koji upozoravaju "čuvajte se pasa" pričvršćene za kapije.

Danijelova porodica odala je počast u saopštenju koje je izdala policija, rekavši da je on "srećan, ljubazan i brižan dečak kojeg su voleli svi koji su ga poznavali".

"Voleo je Patrolne šape i da se igra sa svojim bratom i sestrom, takođe, obožavao je da bude u blizini životinja – posebno svog ponija, Splaša. Doneo nam je mnogo smeha i bio je komičan lik. Bio je hrabar, inteligentan i pun mnogih karakteristika. Danijel je voleo da bude sa celom porodicom i svima će mu nedostajati. U ime naše porodice, molimo ljude da poštuju našu privatnost", preneli su službenici počast porodice.

(Kurir.rs/ Telegraf/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

04:05

SEDMOGODIŠNJI DEČAK KOGA JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSNI! Dečiji hirurg Đerić otkrila u kakvom je stanju mališan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track