NEZAPAMĆENA MAKLJAŽA NA KRUZERU! Žene se potukle, čupale se za kosu: Usred haosa se čula URNEBESNA rečenica (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

NEZAPAMĆENA MAKLJAŽA NA KRUZERU! Žene se potukle, čupale se za kosu: Usred haosa se čula URNEBESNA rečenica (VIDEO)

Planeta -

Na brodu Karneval Kruza izbila je ogromna tuča, čiji akteri su bile - devojke. Jedan od putnika snimio je bizarne scene i opšti haos koju je izazvala, kako se navodi, "grupa devojaka iz Tampe na Floridi".

Na snimku koji je taj putnik objavio vidi se grupa žena u totalnoj makljaži tokom koje se "nije znalo ko pije, a ko plaća", dok su po trpezariji letele stolice.

One su, uzvikujući pretnje, žestoko udarale jedna drugu.

Putnik koji je snimio opštu tuču dok je ulazio u jednu od brodskih kantina, rekao je usred haosa: "Samo želim picu!"

Obezbeđenje je bilo primorano da interveniše pošto se tuča otela kontroli, ali njihovi pokušaji da razumno razgovaraju sa ženama izgledali su najblaže rečeno kilavo, pošto se borba nastavljala.

Muškarac koji je snimao divlje scene, imenovan kao Nik Ričardson, usput je komentarisao scene, smejući se i više puta vičući "Bože mili" dok je tuča postajala sve ozbiljnija.

"Ovo se desi u tri ujutru kada imate grupu pijanih devojaka iz Tampe", rekao je Ričardson (43), koji je navodno bio na krstarenju sa svojom verenicom i decom.

Žene su viđene kako jedna drugu obaraju na pod i vuku za kosu u bizarnoj tuči.

Žene koje se tuku u jednom trenutku približile su se Ričardsonu, pa se on brzo povukao plašeći se da će ne bude uvučen u opštu makljažu.

Drugi putnici su takođe počeli da snimaju incident i u neverici gledaju žestoku borbu koja se odvijala.

Osoblje broda takođe je posmatralo, smejući se u očiglednoj zbunjenosti, sve dok tim obezbeđenja nije stigao i počeo da razdvaja žene.

Izgleda iznerviran zbog prekida svog odmora, Ričardson je dodao: "Poslednja noć i morali su da je unište za sve pare. Dobrodošli u Ameriku."

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track