BACILA NOVOROĐENČE KROZ PROZOR: Niko nije ni znao da je trudna, a kada je rekla razlog, svi su ZANEMELI
Foto: Profimedia / Martin Schutt / AFP

strašno

BACILA NOVOROĐENČE KROZ PROZOR: Niko nije ni znao da je trudna, a kada je rekla razlog, svi su ZANEMELI

Planeta -

Žena (28) je priznala zločin, tvrdeći da nije ni znala da je bila trudna te da je dete slučajno ispustila iz ruku. Na kraju je osuđena na sedam i po godina zatvora zbog ubojstva iz nehata.

K. J. (28) osuđena je na sedam i po godina zatvora zbog stravičnog čina - bacila je svoju novorođenu ćerku kroz prozor jer se bojala da će joj dete uništiti karijeru. Dogodilo se to u Lauffenu am Neckaru u Njemačkoj, gde je 28-godišnjakinja, tajno rađajući kod kuće, iznenada bacila dete s visine od gotovo četiri metra na beton ispod svog stana.

Rodila je pre 10 meseci, 12. rujna 2023., a kćerkicu je ispustila s prozora stana s visine od gotovo četiri metara. Užasnuti prolaznici su ispod njenog balkona pronašli telo malog deteta s razbijenom lobanjom i pozvali policiju. Mlada majka je priznala zločin, tvrdeći da nije ni znala da je bila trudna te da je dete slučajno ispustila iz ruku.

Na suđenju je izneseno da je K. J. strahovala da će majčinstvo narušiti njenu karijeru izvršne direktorke u pravnom delu Porschea, što je tužitelje uverilo da je postojala namera u njenom činu. Uprkos tvrdnjama obrane da je reč o nesretnom slučaju, sud u Heilbronnu je ipak u sredu, 3. jula, doneo odluku da je reč o ubistvu iz nehata te ju je osudio na dugotrajnu kaznu zatvora.

Susedi tvrde da nisu ni znali da je 28-godišnjakinja trudna. Kazali su, kako piše Daily Mail, da su mislili da je devojka bila pod stresom na poslu, a ne da je nosila dete. "Nitko nije primetio da je žena trudna. Nedavno se promenila i više nije razgovarala s nama. Mislili smo da je pod stresom na poslu."

(Kurir.rs/ Večernje list/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:21

ŠTA AKO NE PRIJAVITE NOVOROĐENČE? Advokat obelodanio: Mogu vam oduzeti dete, a u OVOM slučaju posledice po roditelje su velike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track