Sinoć su tri žene ubijene u britanskom gradu Hertfordširu, a policija je saopštila da hitno pokušava da pronađe 26-godišnjeg Kajla Kliforda, za koga veruju da je povezan sa trostrukim ubistvom.

Policija je juče oko 19 časova pozvana na imanje u Bušiju. Pronašli su tri teško povređene žene, za koje se veruje da su u srodstvu, koje su ubrzo preminule na licu mesta.

Policija Hertfordšira saopštila je da istražuje trostruko ubistvo i da "aktivno traga" za Klifordom.

"Neverovatno težak incident"

Detektiv Rob Hol je rekao:

- Ovo je neverovatno težak incident za porodice žrtava i tražimo da se poštuje njihova privatnost dok se pomire sa onim što se dogodilo".

- Iako smo još u ranim fazama ove istrage, aktivno tražimo Kajla Kliforda za koga verujemo da bi mogao da se nalazi u oblastima Hertfordšira ili severnog Londona - dodao je on.

- S obzirom na ozbiljnu prirodu incidenta, zamolio bih sve koji znaju gde se nalazi da odmah kontaktiraju policiju. Ako verujete da ste ga videli, molimo vas da mu ne prilazite i odmah pozovite policiju. On možda još uvek kod sebe ima oružje - rekao je Hol.

(Kurir.rs/Index/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

Kurir televizija "OVO JE VEĆ TREĆI OZBILJAN PROPUST INSTITUCIJA GDE SU ŽENE UBIJENE!" Macanović: Džabe ste mu uzeli oružje, kada je IMAO PRISTUP