OVO SU UBIJENE ĆERKE POZNATOG VODITELJA: Monstrum ih vezao sa majkom, a onda odapeo strele?! TREĆA SESTRA IZBEGLA SMRT (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

užas

OVO SU UBIJENE ĆERKE POZNATOG VODITELJA: Monstrum ih vezao sa majkom, a onda odapeo strele?! TREĆA SESTRA IZBEGLA SMRT (FOTO)

Planeta -

Policija i dalje traga za pomahnitalim napadačem koji je ubio suprugu i dve ćerke poznatog engleskog sportskog komentatora Džona Hanta!

Kerol (61) i ćerke Luiz (25) i Hana (28) Hant, podsetimo, pronađene su u utorak oko 19 sati sa teškim povredama u porodičnoj vili vrednoj 800.000 funti u Bušiju u Hertfordširu. Treća sestra spletom okolnosti nije bila kod kuće u trenutku zločina dok je Hant izveštavao sa trka u Sariju.

Luiz Hant
Luiz Hantfoto: Facebook printscreen

Izvori iz policije rekli su da su tri žene bile vezane pre nego što su ustreljene iz samostrela.

Hana Hant
Hana Hantfoto: Printscreen Facebook

Policija traga za Kajlom Klifordom koji je bivši dečko mlađe devojke. Kliford, koji ima 26 godina, napustio je britansku vojsku posle kratkog perioda službe 2022. godine, navodi Bi-Bi-Si.

Helikopteri su u sredu kružili oko područja Hili Fildsa u Enfildu u severnom Londonu pre nego što je policija upala na prazno imanje. Obližnja osnovna škola je prema navodima Dejli mejla zatvorena nakon što je u blizini lociran automobil osumnjičenog.

Policija je upozorila da Kliford možda i dalje ima samostrel i pozvala građane da mu ne prilaze.

Bonus video:

02:46

OTAC UBIJENE DEVOJČICE KOJI JE NAPUSTIO SUDNICU ZA KURIR: To je JADNO, kao da su oni žrtve, a ne mi! MUČNO JE TO SLUŠATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track