TROSTRUKO UBISTVO KRIJE JEZIVU PRIČU! Komšije otkrile užasne detalje: "Nekoliko dana pre zločina je izgovorila ŠOKANTNU rečenicu"
Foto: X printscreen

strašno

TROSTRUKO UBISTVO KRIJE JEZIVU PRIČU! Komšije otkrile užasne detalje: "Nekoliko dana pre zločina je izgovorila ŠOKANTNU rečenicu"

Planeta -

Žrtve nezapamćenog zločina u Engleskoj očajnički su molile za pomoć pre nego što su brutalno ubijene u tihoj lepoj ulici.

Kajl Kliford (26), bivši vojnik koga sumnjiče da je samostrelom ubio tri osobe, skrivao se među nadgrobnim spomenicima na groblju nakon velike potere u severnom Londonu.

Kerol Hant (61), suprugu BBC-jeve zvijezde Džona Hanta, i dve njihove kćeri, Luiz (25) i Hanu (28), navodno je ubica vezao pre nego što ih je ubio u planiranom napadu u utorak u Bašiju, u okrugu Hertfordširu.

Osumnjičeni Kajl je navodno bivši dečko Luiz, a uhvaćen je nakon 24-satne potere. Trenutno se nalazi u bolnici za traumatologiju zbog povreda zadobienih, kako se veruje, samoranjavanjem.

Juče kasno uveče isplivali su stravični detalji napada. Očevici su ispričali da su čuli prodorne vriske, a isprva su mislili da je reč o uznemirenom detetu.

Navodno je jedna od tri žrtve nazvala hitnu pomoć i javila se policij. Jedna od zarobljenih žena takođe je svom partneru poslala SMS u kojemu je apelovala od njega da pozove policiju.

Kerol Hant, koja s Džonom Hantom ima još jednu kćer, navodno je pronađena u hodniku kuće sa strelom u grudima, a u blizini su bili dokazi da je bila vezana.

Izvor je rekao da tri žene nisu bile vezane kada ih je pronašla policija, ali je bilo tragova vezivanja, kao i znakova povreda na kolenima.

Luiz Hant navodno je u burnim okolnostima prekinula s Kajlom nedelju dana pre krvavog zločina.

Samo nekoliko dana pre ubistava, podelila je nečiji tvit u počast ženama koje imaju hrabrosti da ostave svoje partnere.

Taj zadnji tvit Luiz je podelila na društvenoj mreži X-u 3. jula, verovatno odmah posle prekida.

"Divim se ženama koje napuštaju svoje partnere. Potrebno je puno hrabrosti da se prekine veza. Potrebno je puno ljubavi da odaberete sebe" pisalo je u tvitu.

Oko 18.30 sati u utorak komšije porodice Hant su čule prodorne vriske. Tek kasnije su shvatili da su to bili očajnički ženski vapaji u pomoć koji su stizali iz kuće u kojoj je tri žene zarobio muškarac naoružan samostrelom. Vrisci su ubrzo utihnuli, a napadač je pobegao sa imanja. Do tada je policija već bila obaveštena i na putu prema mestu zločina.

Veruje se da su policajci odmah uspeli da kontaktiraju BBC-jevog komentatora konjskih trka Džona Hanta, koji se vraćao sa posla na stazi Lingfild Park.

Iako su policija i hitna pomoć stigli vrlo brzo, nažalost, nisu uspeli da pomognu žrtvama.

Vrlo brzo su policajci ušli u trag osumnjičenom, nakon što je viđena osoba kako silazi niz uličicu tačno iza mesta zločina. Kamere su uhvatile muškarca odevenog u crno kako se mirno udaljava od kuće s nečim što je izgledalo kao samostrel skriven ispod belog čaršava.

Snimak s obližnje kamere prikazao je bradatu figuru kako nosi tešku torbu, a policija je sumnjala da bi u njoj moglo biti skriveno oružje koje je koristio za brutalni napad.

Prošao je na par koraka od komšinice, koja je stajala sama i milovala mačku u 18.50 sati. U roku od nekoliko sati pokrenuta je velika potraga za bivšim vojnikom Kajlom Klifordom.

Britanski mediji prenose da je Luiz Hant bila toliko uzrujana zbog prekida pre nedelju dana, da se nedavno automobilom zabila u telegrafski stup ispred porodične kuće.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track