MUŠKARAC IZAŠAO IZ MORA U GRČKOJ, KAD SU VIDELI ŠTA MU JE NA LEĐIMA NASTALA VRISKA: Zbog ovog snimka je internet POLUDEO (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

MUŠKARAC IZAŠAO IZ MORA U GRČKOJ, KAD SU VIDELI ŠTA MU JE NA LEĐIMA NASTALA VRISKA: Zbog ovog snimka je internet POLUDEO (VIDEO)

Planeta -

Društvenim mrežama redovno se šire snimci "iz naftalina" a jedna takav snimak , nastao prošle godine, i dan danas je zanimljiv pratiocima.

Italijan Kristijan Kastanja, na moru u Grčkoj, iz mora je izašao sa neobičnim svbrom na leđima. Nije ni slutio da mu se na leđima nalazi jedan krajnje neobičan "gost". Naime, dok je uživao u plivanju, pridružilo mu se jedno morsko stvorenje i to na njegovim leđima.

Iz vode izašao je sa živom hobotnicom koja se čvrsto zalepila za njegova leđa, a čim je došao do obale ostali kupači pritrčali su da mu pomognu da se otarasi životinje.

On sam nije mogao da ukloni hobotnicu koja se čvrsto zakačila za njega, a ni ostali mu nisu bili od prevelike pomoći. Ipak, posle kraće muke, hobotnica se silom odvojila od svog domaćina, nakon čega je vraćena u more.

Snimak je pregledan preko 5, 4 miliona puta, a izazvao je lavinu različitih komenatara, a i dan danas je zanimljiv ljudima. Dok je nekima prizor bio simpatičan i nesvakidašnji, drugi su pisali da bi dobili srčani udar i da ne bi izdržali ni sekundu u ovoj nezgodnoj situaciji.

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

01:00

DŽINOVSKA HOBOTNICA ŠČEPALA BROD! Skulptura izgleda strašno, a u stvari je PRESLATKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track