DEO DIZALICE SE ODLOMIO, PAO NA AUTO U POKRETU! Svi su mislili da ženi nema spasa, a ona samo IŠETALA IZ KOLA - ŠOK SNIMAK iz SAD
Foto: Youtube/NBC 6 South Florida

DEO DIZALICE SE ODLOMIO, PAO NA AUTO U POKRETU! Svi su mislili da ženi nema spasa, a ona samo IŠETALA IZ KOLA - ŠOK SNIMAK iz SAD

Planeta -

Policijska uprava Fort Loderdejla na Floridi objavila je u utorak novi snimak pada dela dizalice na most.

Nekoliko ljudi je povređeno prilikom pada dela dizalice, a incident je rezultirao i smrću jedne osobe.

Deo dizalice pao je na crni automobil Pontiak kojim je upravljala Kerol Zinser. Na objavljenom snimku se vidi da je ona izašla iz njega čim je vozilo oštetio deo dizalice.

Policajci su joj odmah prišli i bili iznenađeni kada im je rekla da nije povređena.

- Malo sam šokirana i voleo bih da uzmem svoj mobilni telefon", rekla je Zinserova. Policajci su joj rekli da će dobiti njen telefon.

Dizalica čiji je deo pao na pomenuti most nalazila se na gradilištu u njegovoj blizini, a drugi snimak pada pokazuje da je deo dizalice po svemu sudeći prvo udario u objekat u izgradnji, a zatim pao na most.

Građevinski radnik Horhe de la Tore (27) podlegao je povredama koje je zadobio kada je pao zajedno sa teretom koji se nalazio na jednoj strani zgrade.

Gema Lin Kastiljo zadobila je tešku povredu glave kada je deo dizalice pao na njena kola.

Dve osobe su u padu zadobile lakše telesne povrede. Pored crnog Pontiaka Kerol Zinser, u udesu je oštećen još najmanje jedan automobil.

Policija je utvrdila da je pad dela dizalice nesrećan slučaj i zbog toga niko neće biti krivično gonjen. Uprava za bezbednost i zdravlje na radu, vladina agencija koja se bavi bezbednošću na radnim mestima, još uvek istražuje incident.

Kastiljo, kome je kasnije dijagnostikovana povreda mozga, tužio je pet kompanija povezanih sa padom. Od njih traži 50 miliona dolara.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track