"SADA SE GOSTE U RAJU" Poznata porodica pozirala pre tragedije ispred aviona koji ih je odveo u smrt ZANEMELA CELA DRŽAVA (VIDEO)
Foto: screenshot instagram/thenelonsofficial

tuga

"SADA SE GOSTE U RAJU" Poznata porodica pozirala pre tragedije ispred aviona koji ih je odveo u smrt ZANEMELA CELA DRŽAVA (VIDEO)

Planeta -

Čuvena gospel porodica pozirala je nasmejana ispred letelice koja se malo kasnije srušila iznad Vajominga!

Sedmoro putnika, među kojima je bilo četvoro članova porodice čuvene američke gospel grupe Nelons, podsetimo, poginulo je krajem juna u avionskoj nesreći u Vajomingu, a na društvenim mrežama nedavno je objavljen njihov poslednji snimak.

U jezivoj nesreći poginuli su Džejson i Kelin Nelon Klark i njihova ćerka Amber i njen suprug Nejtan Kistler. Nastradali su pilot Lari Hejni i njegova žena Melisa i saradnica porodice Melodi Hodži. Četvrti član grupe, druga ćerka Džejsona i Keli, Otom, nije bila u avionu.

Gospel porodica objavila je poslednji snimak malo pre tragedije na kome se vidi kako stoje ispred aviona koji se kasnije srušio. Poginuli su svi koji su bili u letelici.

NASMEJANI POZIRALI ISPRED AVIONA

Poslednji snimak je zabeležen kad je porodica sletela u Nebrasku tokom puta do kruzera na Aljasci gde su planirali da se priključe krstarenju.

- Ovo je kao poslednji oproštaj. Sada se goste u Raju - navodi jedan od korisnika Instagrama u komentaru ispod snimka.

Na snimku se vide nasmejana lica ispred aviona.

- Na putu smo. Upravo smo sleteli u Nebrasku - čuje se kako kaže otac porodice Džejson Nelon Klark.

Džejson dodaje da je sledeća stanica u Montani gde planiraju da jedu.

Uzrok avionske nesreće još nije objavljen.

- Da su samo znali da niko od njih neće preživeti ovo. Naši planovi su ništa u poređenju sa Božjim - jedan je od komentara uz poslednji snimak porodice na Instagramu.

"NAJOMILJENIJA GOSPEL PORODICA U AMERICI"

Menadžment grupa "Gejter" navela je u saopštenju da su Nelonovi bili "jedna od najomiljenijih gospel porodica" u Americi.

- Jedna od najomiljenijih gospel porodica u Americi, Nelonovi, imali su fatalnu avionsku nesreću na svom putu do Aljaske na krstarenje. Otom, najmlađa ćerka Džejsona i Keli, nije bila u avionu i bezbedno je sa suprugom stigla u Sijetl - navodi se u saopštenju.

ĆERKA ZAHVALILA NA PODRŠCI

Otom Nelon Stritman je u saopštenju izrazila žalost zbog smrti roditelja i sestre i ostalih putnika u avionu.

- Moj otac i majka su zajedno sa mojom sestrom Amber i zetom Nejtanom kao i dragim prijateljima imali tragičnu avionsku nesreću… Hvala vam na vašim molitvama upućenim meni i mom suprugu Džejmiju i našem sinu koji će se uskoro roditi... Cenimo vašu ljubav i podršku - navela je Otom.

Otac i sina iz Brazila, podsetimo, takođe su malo pre avionske nesreće snimili zajedničku fotografiju koju su objavili na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Blic/preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:52

Otvorena nova teretna avionska linija između Kine i Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track