BAKU PRONAŠLI BEZ SVESTI NA PODU, PA JE PROGLASILI MRTVOM! Kada je ćerka došla da vidi telo, ZALEDILA SE: Usledila prava drama
Foto: Shutterstock

BIZARNO

BAKU PRONAŠLI BEZ SVESTI NA PODU, PA JE PROGLASILI MRTVOM! Kada je ćerka došla da vidi telo, ZALEDILA SE: Usledila prava drama

Planeta -

Bizarna priča se odigrala u selu Surka, u rumunskoj opštini Balcaci. Sve je počelo kada je zabrinuta ćerka zamolila komšije da provere njenu majku, jer se dva dana nije javljala na telefon.

Čim su ušli u kuću, ugledali su ženu da leži na podu i obavestili zabrinutu porodicu da je preminula.

“Stalno je išla u crkvu, nijednu proslavu nije propustila i pored toga što je imala 94 godine. Izlazila je u dvorište, razgovarala telefonom s decom. U ponedeljak me pozvala njena ćerka i zamolila da proverim šta se dešava”, ispričao je medijima komšija.

On dodaje da je zatekao nesrećnu ženu na podu, kako nepomično leži.

“Imala je jednu čarapu na nozi. Verovatno je htela da je navuče, kada je pala. Imala je moždani udar”, kazao je.

On je obavestio ćerku šta se dogodilo.

“Rekao sam joj da je preminula, ali nisam prilazio telu. Predložio sam da kontaktira pogrebno preduzeće i dođe sa familijom”, ističe komšija.

Ćerka je već organizovala kupovinu kovčega, ali nije mogla da pronađe nikoga da opera telo njene majke. Zato je sama došla u kuću.

sahrana
foto: Shutterstock

Čim je ugledala majku počela je da plače i uhvatila je za ruku. Tada se potpuno izbezumila, jer je žena otvorila oči.

“Držala je za ruku, ali nije mogla da govori”, ispričala je prva komšinica.

I dok se selo spremalo za sahranu, nesrećnica je prevezena u bolnicu. Nažalost, njeno stanje je ozbiljno i lekari pokušavaju da je održe u životu.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track