Brutalan zločin dogodio se u nemačkom Gelzenkirhenu kada je Miroslav J. (38) iz Hernea navodno ubio bivšu devojku Dženi S. (36).

Muškarac, u vidno alkoholisanom stanju, brutalno je izbo svoju bivšu partnerku rano ujutru u utorak 13. avgusta ispred njene kuće u Nemačkoj.

Mlada žena je više puta rekla svojim prijateljima da se plaši bivšeg dečka jer "nije preboleo raskid i stalno ju je vrebao i maltretirao". Rekla je i da joj je pretio...

screenshot-20240815-200305.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Njih dvoje su zajedno živeli u stambenoj zgradi u Herneu, a njihove komšije kažu da nikada nisu čuli svađu ili bilo šta slično.

"Kada su se rastali prošle godine u novembru, svi smo bili šokirani. Bili su uvek prijateljski nastrojeni i raspoloženi. Nikada nije bilo problema. On ovde živi već šest godina, ona se kasnije preselila. A onda je odjednom nestala", rekao je komšija.

Prema dosadašnjoj istrazi, Nemac poreklom sa Balkana je brutalno napao Dženi nožem. Ali, ono što nikome nije jasno, kako nisu čuli ženin vrisak u trenutku napada.

Kako su rekli svedoci, ona se borila sa napadačem i na njenim rukama su bile vidljive krvave povrede i masnice. Ali, niko od ukućana, čak ni sadašnji partner koji je bio u parkiranom automobilu nadomak kuće, ništa nije čuo.

screenshot-20240815-200731.jpg
Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

Policija i dalje traga za oružjem kojim je ubijena Dženi.

Istražitelji u uspeli da uđu u trag osumnjičenom Miroslavu nakon što su pretresli njegov stan u Herneu. Ali ni tu nisu pronašli nož kojim je ubijena devojka.

Sumnja se da ga je Balkanac bacio dok je bežao u utorak ujutru.

Miroslav je za dlaku izbegao susret sa Dženinim sadašnjim dečkom. On je sedeo u kolima parkiranim u blizini kuće, a kada je izašao iz njega, mogao je da vidi kako mladić sa bejzbol kapom trči u nepoznatom pravcu. Tada nije znao da je upravo on ubio njegovu Dženi, piše Bild.

shutterstock-1496770565.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Odeljenje za ubistva sada traga za svedocima koji u u utorak rano ujutru videli osumnjičenog, zbog čega su u sredu opet ispitane komšije, pretresene kante za đubre i obližnje žbunje.

Policijski službenici su kasnije uhvatili Miroslava J. i odveli ga kod istražnog sudije koji mu je odredio pritvor.

Još uvek nije poznat motiv ubistva.

Kurir.rs/Telegraf/Bild

Preneo: R.J.

Bonus video:

Kurir teleivizija "POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE!" Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!