IMA 33 GODINE I TVRDI DA NIKADA NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE! Amerikanka šokirala načinom života: "Nisam tradicionalna, ali..."
Foto: Printscreen

neverovatno

IMA 33 GODINE I TVRDI DA NIKADA NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE! Amerikanka šokirala načinom života: "Nisam tradicionalna, ali..."

Planeta -

Loren Harkins, 33-godišnja devica iz Portlanda u Mejnu, je u intervjuu za Sautvest Njuz Servis izjavila da nema ništa loše u tome što je kasno sazrela i tvrdi da je prilično uobičajeno za pripadnike milenijalaca da nikada nisu imali se*sualne odnose. Ona je otkrila i da religija nije razlog zašto nije bila intimna sa muškarcima.

"Ja sam devica, ali nisam tradicionalna. Obično je jedno ili drugo, ali ja sam jednostavno vrlo zadovoljna sama sa sobom", rekla je Loren.

"Dvadesete su tako zbunjujuće, svi pokušavaju da pronađu karijere i snalaze se u svemu tome, se*s jednostavno nije bio nešto što sam želela", kaže.

Kao jedinica, Harkins je rano naučila kako da bude zadovoljna sama sa sobom i nikada aktivno nije tražila vezu.

I dok su se njeni prijatelji nosili s burnim mladalačkim ljubavima, Harkins se suočavala sa smrću oca, koji je preminuo kada je bila tinejdžerka.

Putovanja su joj važnija od se*sa

Ona sada uglavnom živi od očeve penzije i uživa u životu punom putovanja i avantura, govoreći da se*s jednostavno nije bio prioritet.

"Nedavno sam bila u Maroku, u Peruu, na Kajmanskim ostrvima, Bahamima, u Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji, volim da otkrivam nove kulture", kaže oduševljeno.

Devica sada ističe da se napokon oseća spremnom da upozna partnera sa kojim će deliti život, ali ne želi da se zadovolji sa prosečnim tipom.

"Mislim da je važno imati visoke standarde u svemu - romantično i inače", tvrdi.

Harkins kaže da se nada kako će, govoreći o svom životu bez se*sa, razbiti stigmu koja okružuje odrasle device.

"Imam stotine poruka od ljudi u sličnim situacijama, pa se osećam kao da im pomažem", rekla je ona.

“Zdravog sam uma i tela, nisam nisam socijalno nespretna ili potisnuta, sasvim sam normalna uprkos svom jedinstvenom načinu života”, nastavila je.

"Samo sam kasno procvetala - to ne znači da nešto nije u redu sa mnom", zaključuje ona.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track