Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Truth Social lažnu fotografiju američke muzičke senzacije Tejlor Svift, kako poziva ljude da glasaju za njega na izborima u novembru.

Republikanski kandidat na toj društvenoj platformi objavio je fotografiju pevačice koja obučena u odeću sa bojama američke zastave, sa cilindrom na glavi zastavom u pozadini, koja u stilu Velikog Džoa pozira i s natpisom "Tejlor Svift želi da glasate za Donalda Trampa".

"Prihvatam!", napisao je bivši predsednik.

2737fe86cae61888.jpg
Printscreen//truthsocial.com 
foto: Printscreen//truthsocial.com

Tramp je takođe objavio fotografije djevojaka s majicama na kojima piše "Sviftice za Trampa" i članak pod naslovom "Sviftice se okreću Trampu nakon što je IS onemogućio koncert Tejlor Svift". Reč je o tri otkazana koncerta u Beču ovog meseca, zbog mogućeg terorističkog napada. Dvojica tinejdžera koji su uhapšeni zbog sumnje da su planirali napade, rekli su da su bili inspirirani Islamskom državom.

8bbdeebb8a18073f.jpg
Printscreen/truthsocial.com 
foto: Printscreen/truthsocial.com

Tejlor Svift za sada nije javno podržala nijednog predsedničkog kandidata, ali teško je zamisliti da bi mogla promeniti mišljenje, budući da je 2020. podršku dala Demokratama, aktuelnom predsedniku Džou Bajdenu i sadašnjoj kandidatkinji Kamali Haris.

I dok se iz PR timova Trampa i Sviftove nisu oglašavali ovim povodom, pevačicini mmilionski obožavatelji širom sveta su, malo je reći, besni. Na društvenim mrežama pozivaju je da tuži Donalda Trampa jer je koristi bez njenog odobrenja u svojoj kampanji.

Kurir.rs/Milica M. Crnogorac

Bonus video:

Kurir televizija "DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA!" Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA