MILIONER PREMINUO NAKON ŠTO SU MU PLJAČKAŠI SIPALI NARKOTIK U PIĆE: Navukla ga devojka koju je upoznao u baru SKONČAO U MUKAMA
Foto: Printscreen/Facebbok

tuga

MILIONER PREMINUO NAKON ŠTO SU MU PLJAČKAŠI SIPALI NARKOTIK U PIĆE: Navukla ga devojka koju je upoznao u baru SKONČAO U MUKAMA

Planeta -

Žena iz Rio de Žaneira uhapšena je zbog smrti američkog milionera za koga se sumnja da je preminuo nakon što je bio fatalno drogiran!

Divejn Antonio Moris (43) pronađen je mrtav u iznajmljenom apartmanu blizu Kopakabane 8. avgusta. Biznismen je navodno drogiran nakon čega je počeo da se grči i da izbacuje penu iz usta.

Policija je saopštila da su Morisa i njegovog prijatelja namamile dve žene koje su im potom krišom sipale u piće narkotik GHB da bi ih opljačkale. Prijatelj je preživeo napad dok je Moris preminuo.

Zbog sumnje da je umešana u ubistvo biznismena uhapšena je Letisija Klara Bento da Silva (23) koju je Moris upoznao u lokalnom baru. Druga osumnjičena, koju je nadzorna kamera snimila kako izlazi iz apartmana, nije identifikovana i nalazi se na slobodi.

Divejn Antonio Moris
Divejn Antonio Morisfoto: Printscreen/Facebbok

Moris, koji je inače iz Mineapolisa, upravljao je kompanijom vrednom 14 miliona dolara, a doputovao je poslovno dan pre tragedije.

 Letisija Klara Bento da Silva
Letisija Klara Bento da Silva foto: Printscreen/Facebbok

Milioner je bio sa prijateljem u naselju Lapa kad je sreo Da Silvu i njenu prijateljicu u ranim jutarnjim satima. Mediji navode da su popili piće u baru pre nego što su krenuli u iznajmljeni apartman gde je Moris kasnije pronađen mrtav.

Divejn Antonio Moris
Divejn Antonio Moris foto: Printscreen/Facebbok

Morisov prijatelj, osećajući teskobe, otišao je na drugu lokaciju, a kasnije je policajcima rekao da se osećao vrtoglavo i dezorijentisano.

Biznismen i dve žene stigli su u stan oko 20 minuta posle ponoći 8. avgusta. Snimci nadzorne kamere pokazuju kako dve žene izlaze iz zgrade samo dva sata kasnije. Vidi se i da ih vratar pušta iz zgrade i da ulaze u crno vozilo koje ih čeka.

Moris, otac jednog deteta, pronađen je ujutru bez svesti u stanu, a preminuo je pre dolaska hitne pomoći.

GHB je snažni anestetik koji onesposobljava osobu čineći je podložnom napadu ili pljački. Mnogi ga nazivaju drogom za silovanje. Može izazvati amneziju što znači da se ljudi neće sećati šta se dogodilo kad se oporave od efekata leka. GHB takođe usporava prenos poruka između mozga i tela i u većim dozama može izazvati smrt.

Čuveni britanski milijarder, podsetimo, nalazi se među sedam osoba koje su nestale nakon što je luksuzna jahta potonula kod obale Sicilije!

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:25

SMRT TINEJDŽERA ZBOG KONZUMACIJE NARKOTIKA! Pekić za Kurir: Izveštaj MUP-a o broju zaplenjenih droga je zastrašujuć!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track