Ema Remzi (19) iz Hamiltona bila je na odmoru sa prijateljima u regionu San Antonio na ostrvu za žurke kada je pala sa balkona sa šestog sprata hotela Vibra District.

Tragedija se dogodila u utorak oko 3 sata ujutro. Hitna pomoć je stigla na lice mesta, ali je studentkinja prava proglašena mrtvom na licu mesta.

Samo nekoliko sati ranije, Ema je uživala u noćnom izlasku sa prijateljima u noćnom klubu, pokazuju objave na društvenim mrežama.

Njeni prijatelji i poznanici iz škole ostali u šoku nakon tragičnih vesti.

- Ema je bila neverovatno ljubazna, vredna, bistra i talentovana učenica koja je mnogo doprinela našoj školskoj zajednici. Naše misli i molitve su sa njenom porodicom i prijateljima tokom ovog neverovatno teškog vremena. Ema će nedostajati i zauvek će imati posebno mesto u našoj školi - napisali su iz škole koju je pohađala.

- Nebo je upravo dobilo najlepšeg anđela kojeg će ikada dobiti i zauvek sam zahvalan što te zovem svojim prijateljem. Zauvek ću ceniti trenutke koje smo delili zajedno, Em. Volim te zauvek devojko moja, nikad nećeš biti zaboravljena - napisao je jedan prijatelj.

Kurir.rs/Dejli mejl