NEVERNI MUŽ KAMALE HARIS: Varao bivšu suprugu s dadiljom, plavuša ostala trudna s njim, JAVNO SVE PRIZNAO
Foto: AFP Profimedia, Instagram/kemhoff

NEVERNI MUŽ KAMALE HARIS: Varao bivšu suprugu s dadiljom, plavuša ostala trudna s njim, JAVNO SVE PRIZNAO

Planeta -

Dag Emhof, suprug Kamale Haris, nalazi se u centru skandala nakon što je priznao da je varao svoju prvu suprugu s dadiljom.

Muž potpredsednice SAD je početkom ovog meseca javnom priznao preljubu koju je napravio dok je bio oženjen sa Kerstin Emhof. On je to uradio nakon što su u medije procurile informacije ne samo da je imao aferu sa dadiljom, već i da joj je napravio dete!

Porodična dadilja, Nadžin Nejlor, nije želela da zadrži bebu, i vrlo brzo je prekinula trudnoću, piše Dejli mejl. Dag Emhof odlučio je da progovori nakon ovih saznanja, ali nije komentarisao trudnoću svoje tadašnje ljubavnice.

Kamala Haris, Dag Emhof

"Tokom mog prvog braka, Kerstin i ja smo prošli kroz težak period zbog mojih postupaka. Preuzeo sam odgovornost i u godinama nakon toga, radili smo kroz stvari kao porodica i izašli smo jači“, rekao je sadašnji suprug Kamale Haris.

Administracija predsednika Džoa Bajdena znala je za njegovu aferu i pre četiri godine, kada je odlučeno da Kamala Haris bude potpredsenica SAD. I sama Kamala je bila upoznata sa preljubom svog budućeg supruga još u vreme dok su se zabavljali, i, kako navodi CNN, on je tada već prekinuo svaki kontakt sa Nadžin Nejlor.

Nadžin Nejlor bila je dadilja porodice Emhof
Nadžin Nejlor bila je dadilja porodice Emhof foto: Printscreen LinkedIn

Plavokosa dadilja bila je i razlog raspada njegovog prvog braka, međutim izgleda da je njegova prva supruga Kerstin ne samo uspela da se izdigne iznad toga i da mu oprosti, već je kao velika pristalica Demokratske stranke podržala kandidaturu sadašnje supruge svog bivšeg, pa je viđena i na prvoj konvenciji u Čikagu.

Kisrten i Dag Emhof bili su u braku od 1992 do 2008. godine. U braku su dobili dvoje dece: sina Kola (29) i ćerku Elu (25). Sa Kamalom Haris venčao se 2014. godine.

Kurir.rs/NewYork Post/CNN/Milica M. Crnogorac

Bonus video:

01:56

KAMALA IMA MINUSE, ALI IMA I ADUTE! Analitičari o šansama nove kandidatkinje na izborima u SAD: Za 24h skupila 100 MILIONA DOLARA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track