TELO ĆERKE BRITANSKOG MILIONERA I DALJE NIJE PRONAĐENO: Hana nestala u talasima posle potonuća superjahte
Foto: EN GURR / AFP / Profimedia, Peter Seyfferth finephotoart.org / imago stock&people / Profimedia, Shutterstock

TELO ĆERKE BRITANSKOG MILIONERA I DALJE NIJE PRONAĐENO: Hana nestala u talasima posle potonuća superjahte

Planeta -

Hana Linč, ćerka "britanskog Bila Gejtsa" Majka Linča i dalje nije pronađena, a nakon što je sa ocem i još četvoro ljudi nestala u ponedeljak prilikom potonuća superjahte "Bayesian" kod obala Sicilije.

Ronioci su iz olupine do sada izvukli pet tela, među kojima i telo Linča, ali, iako je prvo javljeno da je na površinu izvučeno i telo njegove ćerke, ispostavilo se da Hanu još nisu pronašli.

Kako navodi Sky News, na obalu su izvučena tela Džonatana Blumera, predsednika Morgan Stanley banke, njegova supruga Džudi, poznati advokat Kris Morviljo i njegova supruga Neda.

Ko je Hana?

Hana je jedna od dve Linčove ćerke i nedavno je maturirala.

Ova talentovana tinejdžerka trebalo je uskoro da počne da studira engleski jezik na Univerzitetu u Oksfordu nakon što je nedavno završila ispite A nivoa, preneo je The Times.

Prijatelji su opisali Hanu kao nežnu, ljubaznu i zabavnu, kao i vatrenu feministkinju koja je želela da postane spisateljica.

Podsetimo, superjahta "Bayesian" bila je usidrena preko noći uz obalu Palerma na Siciliji, a u ponedeljak rano je zahvaćena olujom, a potom ju je pogodila i vodena pijavica, koja je slomila jarbol.

Na jahti je bilo 12 putnika i 10 članova posade, a potonula je za samo 60 sekundi. Oko 11 preživelih spaseno je na malom gumenom čamcu za spasavanje, uključujući Haninu majku Anđelu Bakares (57).

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:34

ŽANDARMERIJA LOCIRALA TELO UTOPLJENIKA NA ADI?! Reporterka Kurira s lica mesta donela najnovije detalje dan posle TRAGEDIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track