POGINULI PRAVEĆI SELFI NA VODOPADU: Nesreća u Brazilu, tetka pala dok se fotografisala, sestrić pokušao da je spase i on stradao
Foto: Instagram

POGINULI PRAVEĆI SELFI NA VODOPADU: Nesreća u Brazilu, tetka pala dok se fotografisala, sestrić pokušao da je spase i on stradao

Planeta -

Debora Mote (43) i njen sestrić Romulo Lopes Kordeiro (16) stradali su u Brazilu prilikom pada niz vodopad, kada se ona okliznula dok je snimala selfi, a dečak pao dok je pokušavao da je spase!

Pokrenuta je potraga, a spasiocima je trebalo 30 sati da pronađu njihova tela. Debora Mote je radila kao nastavnica fizičkog, a Romulo je pohađao srednju građevinsku školu, koja je u ponedeljak proglasila dan žalosti i obustavila nastavu.

Debora Mote i Romulo Lopes Kordeiro
Debora Mote i Romulo Lopes Kordeiro foto: Instagram

"Sa dubokim žaljenjem, obaveštavamo vas o smrti našeg učenika Romula Lopesa Kordeira. Naša zajednica je solidarna sa porodicom i prijateljima u ovom trenutku tuge. Računamo na vaše razumevanje", saopštila je škola.

Tela Debore Mote i njenog sestrića predata su porodici u utorak i sahranjena istog dana u gradu Sao Francisko de Itabapoana. Lokalna policija pokrenula je istragu o njihovoj smrti.

Kurir.rs/O Globo/Milica CG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track