"KO ĆE TO POSLE DA POKUPI?!" Šokantna scena na konvenciji demokrata MISTERIOZNI PAPIR ISPAO IZ NOGAVICE NENSI PELOSI (FOTO/VIDEO)
Foto: Eva HAMBACH / AFP / Profimedia

neverica

"KO ĆE TO POSLE DA POKUPI?!" Šokantna scena na konvenciji demokrata MISTERIOZNI PAPIR ISPAO IZ NOGAVICE NENSI PELOSI (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Snimak Nensi Pelosi sa konvencije demokrata u Čikagu postao je hit na društvenim mrežama!

Nekadašnja spikerka Predstavničkog doma, koja ima 84 godine, krenula je da se obrati publici, međutim, misteriozni beli papir ispao joj je kroz nogavicu pantalona. Pelosi se čak nakratko osvrnula da vidi šta je ostavila za sobom pre nego što je započela govor.

Internet je prepun teorija o tome šta se vidi na sceni.

- Toalet papir ispao iz pantalona Nensi Pelosi kad je izašla na binu - napisao je politički komentator Ijan Majls Čeong koji je objavio snimak nesvakidašnje scene na društvenoj mreži X.

Pristalice bivšeg lidera SAD i kandidata republikanaca na predsedničkim izborima takođe navode da je to bio sramotan trenutak za Pelosi. Mnogi zbijaju šale zbog nesvakidašnje scene.

- Scenaristi se svađaju ko će to da pokupi - navodi jedan korisnik na društvenoj mreži X.

- To je krpa sa hloroformom koju je koristila za Bajdena - nadovezao se drugi korisnik aludirajući na napore Pelosi da ubedi Bajdena da odustane od predsedničke trke.

Nensi Pelosi
foto: Eva HAMBACH / AFP / Profimedia

Izvori iz redova demokrata, međutim, navode da je Pelosi ispala kartica sa beleškama koja je stajala sa papirom na kome se nalazio govor.

Nensi Pelosi je inače održala relativno kratak govor koji je trajao samo oko pet minuta i mahom je pričala o Bajdenu za koga je rekla da je imao jedan od "najboljih predsedničkih mandata" u modernom vremenu.

Papir je inače bio na bini i tokom obraćanja sledećeg govornike da bi nakon toga bio uklonjen.

Bonus video:

01:56

KAMALA IMA MINUSE, ALI IMA I ADUTE! Analitičari o šansama nove kandidatkinje na izborima u SAD: Za 24h skupila 100 MILIONA DOLARA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja