Ruskinja Zalija Šamiguolova (29), ubijena je nožem na Mauricijusu, gde je bila na odmoru, a svog ubicu upoznala je na Tinderu!

Zalija je je nestala 17. avgusta kada je napustila iznajmljeni stan u blizini poznate plaže Flic-en-Flac. Na snimciama nadzornih kamera vidi se kako je ušla u plavu Tojotu lokalnog muškarca. Bilo je to poslednji put da je viđena živa, a njen nestanak prijavila je prijateljica koja je s njom putovala.

zalija-facebook.jpg
Printskrin/Facebook 
foto: Printskrin/Facebook

Tokom perioda nestanka, njena porodica u Rusiji dobila je poruke, navodno od nje, u kojima piše da je odlučila nestati i da joj se više ne javljaju. Zalijino golo telo, sa više ubodnih rana, pronađeno je u improviziranom grobu u četvrtak u šumi La Mari.

Dejli mejl piše da je za ubistvo osumnjičen i pritvoren Purjavirsing Sundur (29), koji je Zaliju upoznao na aplikaciji Tinder. Sundur, po zanimanju inženjer informatike, priznao je ubistvo, a policija sada utvrđuje da li je imao i pomagače.

profimedia0900896582.jpg
Not supplied / WillWest News / Profimedia 
Ubica, Purjavirsing Sundur foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

"Rekao je da je jako zaljubljen u Zaliju i da je planirao da se venčaju, stoji u policijskom izveštaju, a na ispitivanju je rekao da je saznao za neveru svoje nove devojke. U subotu ju je poveo na razgledanje ostrva, no u napadu ljubomore je izvadio nož i brutalno ju ubio. Zatim ju je skinuo i zakopao njeno telo", navodi magazin.

profimedia0900896597.jpg
Not supplied / WillWest News / Profimedia 
Hapšenje ubice foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Zalija se sa Mauricijusa redovno oglašavala na društvenim mrežama, a pet dana pre nestanka objavila je fotagrafiju sa venčanja na kojem je bila gošća. Pretpostavlja se da je na svadbenu ceremoniju išla sa svojim budućim ubicom.

Na društvenim mrežama takođe se dele informacije da je Purjavirsing Sundur odsekao Zaliji jezik kako ne bi mogla da vrišti upomoć, ali te informacije policija nije potvrdila.

Kurir.rs/Dejli mejl/Milica CG