SIN KASTRIRAO OCA? Jeziv slučaj u Nemačkoj: Čovek posle 6 meesci umro, policija ne može da reši jednu misteriju
Foto: Nemanja Nikolić

SIN KASTRIRAO OCA? Jeziv slučaj u Nemačkoj: Čovek posle 6 meesci umro, policija ne može da reši jednu misteriju

Planeta -

Zločin nad advokatom iz nemačkog grada Hernea izazvao je užas u februaru, kada je policija pronašla Martina K. (66) u lokvi krvi u njegovoj kući. Istragom je utvrđeno da mu je neko mu je odsekao genitalije, a advokat u ponedeljak pronađen mrtav.

Priča je krenula jedne februarske noći 2024. godine, kada su komšije primetile da jazavičar advokata ne prestaje da laje.

Rešili su da pozovu hitnu pomoć, a kada je policija stigla u vilu oko 2 sata iza ponoći, čulo se glasno jaukanje povređenog čoveka nakon stravičnog napada. Razvalili su vrata i u krevetu otkrili unakaženog Martina K. koji se previjao u bolovima.

Šezdesetšestogodišnjak je pronađen sa teškim telesnim povredama, nakon čega je prebačen je na urološki kliniku i stavljen u veštačku komu. Advokat je tada spašen hitnom operacijom. Njegov polni organ, testisi i moguće oružje ubistva nikada nisu pronađeni!

DNK trag pronađen na mestu zločina doveo je istražitelje do osumnjičenog — sina advokata, Morica K. (32), koji dugo nije svraćao do porodične kuće svojih roditelja. Sada se smatra glavnim osumnjičenim.

Sin žrtve je dugo živeo sa svojom partnerkom u potkrovlju stambene zgrade u Dortmundu. Nakon što ga je SEK uhapsio, forenzičari su mu pretresli stan sa psima tragačima u potrazi za odsečenim polnim organom. Istraživači za ubistva danima su obezbeđivali dokaze i pretraživali okolinu vile u potrazi za genitalijama. Čak su i ispumpali baštensko jezerce, ali bezuspešno.

- Uprkos svim naporima, polni organ nije pronađen - rekao je viši javni tužilac Andreas Bahman.

Moric K. je u pritvoru, dok se istraga nastavlja za pokušaj ubistva i teške telesne povrede.

Kurir.rs/Bild

Bonus video:

05:13

ISEKLA SUPRUGU GENITALIJE I NOGE, PA SVE TO STAVILA U LONAC! Ovo je priča najmonstruoznijeg ubistva u Srbiji, ĆERKA SVE ISPRIČALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja