UŽAS NA AERODROMU U BOGOTI: Pomahnitali Bugarin počeo da se seče staklom po vratu PUTNICI VRIŠTALI OD STRAHA (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

drama

UŽAS NA AERODROMU U BOGOTI: Pomahnitali Bugarin počeo da se seče staklom po vratu PUTNICI VRIŠTALI OD STRAHA (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Državljanin Bugarske naneo je sebi posekotine po vratu polomljenom staklenom flašom na međunarodnom aerodromu El Dorado u Bogoti!

Prethodno je od zvaničnika imigracionih službi tražio da mu pomognu da se vrati u Evropu. Bugarin je došao vidno uznemiren na aerodrom tvrdeći da je žrtva pljačke i da je ostao bez svih ličnih stvari - uključujući pasoš i pare.

Muškarac je navodno molio zvaničnike na aerodromu da mu pomognu da se vrati u Bugarsku, međutim, uputili su ga na ambasadu. Bugarin je nakon što mu je rečeno da neće moći da se ukrca u avion polomio staklenu flašu i počeo sebe da seče po vratu naočigled brojnih putnika.

Putnici su vrištali u panici dok je Bugarin sebi nanosio posekotine, a obezbeđenje je pokušalo da ga uhvati kako bi ga sprečili da se ubije.

Na uznemirujućem snimku vidi se kako muškarac tetura pokušavajući da pobegne od policije, koja pokušava da ga omami šokerom, kako bi ga smirila.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:45

BRUTALNI HAMAS TERORIŠE I SEČE GLAVE PO IZRAELU! Miletić otkrio: Kriju se po kibucima i ubijaju decu OVO JOŠ NIKO NIJE VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track