AMERIKANKA (18) SILOVALA MOMKA U GRČKOJ? Mladić tvrdi - Posle raskida pokušala samoubistvo, a onda ga je odvela u napuštenu kuću
Foto: EPA / Katia Christodoulou, Shutterstock

AMERIKANKA (18) SILOVALA MOMKA U GRČKOJ? Mladić tvrdi - Posle raskida pokušala samoubistvo, a onda ga je odvela u napuštenu kuću

Planeta -

Osamnaestogodišnja devojka iz SAD-a, optužena je za silovanje mladića (20) u Solunu.

Ona je puštena je nakon svedočenja pred istražnim sudijom.

Mlada žena, koja je uhapšena nakon prijave koju je podnela navodna žrtva, suočila se sa optužbama za silovanje zbog "seksualnih radnji bez pristanka žrtve".

Međutim, nakon što je dala svoje objašnjenje, puštena je, prenosi Prototema.

Prema prvim informacijama, dvadesetogodišnjak je ispričao policiji da se incident dogodio popodne prethodnog utorka, kada ga je devojka (18) iskoristila dok je bio u alkoholisanom stanju.

Kako je mladić izjavio, odveden je u napuštenu kuću, gde je devojka (20) imala seksualni odnos sa njim, što je nešto što on, kako kaže, nije želeo.

Optužena, međutim, od početka negira da je imala seksualne odnose sa mladićem bez njegovog pristanka.

Prema rečima onih bliskih optuženom, devojka je upoznala dvadesetogodišnjaka pre otprilike deset meseci putem Instagrama i od tada su bili u vezi.

Raskinuli su u junu, nakon čega je ona pokušala samoubistvo, posle čega je bila hospitalizovana.

Na dan navodnog silovanja, oni su se sastali kako bi razgovarali.

Osamnaestogodišnjakinja tvrdi da je mladić konzumirao alkohol i pilule, te da su nastavili sa seksualnim aktom uz njegov pristanak.

Kurir.rs/Protothema.gr/Preneo: D. P.

Bonus video:

02:29

MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA I UBILA ĆERKU (3) ŽELI OPET DA RODI! Bivša zatvorenica za Kurir TV: SADA JE ZAŠTIĆENA U ZATVORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track