ĆERKA NA SUDU SAZNALA UŽAS KOJI JOJ JE OTAC RADIO Jedna fascikla krila horor: Nesrećna žena u suzama pobegla iz sudnice
Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

ĆERKA NA SUDU SAZNALA UŽAS KOJI JOJ JE OTAC RADIO Jedna fascikla krila horor: Nesrećna žena u suzama pobegla iz sudnice

Planeta -

Ćerka čoveka koji je optužen da je pustio nepoznate muškarce da siluju njegovu onesvešćenu ženu pobegla je danas sa suda nakon što je na suđenju čulo da je nju takođe fotografisao dok je bila drogirana.

Kerolajn Darijan, koja je sedela pored svoje majke i dvoje braće i sestara, slomila se, nekontrolisano se tresla i morali su da joj pomognu iz sudnice u Avinjonu dok je predsedavajući sudija obelodanio mučno otkriće.

Kada je policija pregledala kompjuterske fajlove njenog oca Dominika Pelikota, naišla je na mučnu fasciklu sa natpisom 'Moja ćerka gola', rekao je sudija, što je navelo šokiranu ženu - koja ima 40 godina - da napusti sudnicu.

Verovalo se da je, kao i sa svojom suprugom Žizel, Pelikot doveo Kerolajn u nesvest uz pomoć sredstava za smirenje pre nego što ju je legao na krevet – delimično obučenu u majčinu odeću – i fotografisao. Slike su snimljene u porodičnoj kući u blizini Pariza, pre nego što su se preselili na jug u Provansu, 2013.

Silovanje, Muž, žena, Francuska
foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Kerolajn je već napisala knjigu o slučaju pod nazivom „I prestala sam da te zovem tata“, koju je sudija citirao na sudu, govoreći o tome kako je saznala za zločine svog oca i njihov razarajući efekat na porodicu.

U njemu je napisala kako ju je 'proganjao strah' da je njen otac možda pozvao muškarce da je i nju siluju, dodajući: „Uverena sam da sam bila drogirana, ali on to nikada neće priznati.

Užasavajuće otkriće usledilo je kada je policija otkrila više od 20.000 fotografija i slika na kojima je Žizel Pelikot (71) seksualno zlostavljana od strane ukupno 72 stranca koji su regrutovani na forumu pod nazivom 'Bez njenog znanja' dok je ležala u komi u krevetu dok ju je muž drogirao.

Pedeset i jedan muškarac je identifikovan i takođe im se sudi.

Najmanje 35 optuženih izjasnilo se da nisu krivi, a 14 da su krivi, uključujući Dominika. Jedan od optuženih je odsutan iz nepoznatih razloga, dok je drugi u bekstvu.

Dominik je optužen da je organizovao lanac silovanja, koristeći onlajn forum pod nazivom 'Bez njenog znanja' da pozove muškarce, starosti između 25 i 72 godine, da dođu u svoju kuću u Mazanu, blizu Avinjona, i snimi ih kako napastvuju njegovu ženu dok bila je drogirana između 2011. i 2020. godine. Kažu da je Dominik dao sedativ svojoj ženu stavljajući tablete u njenu večeru.

Zatim je pozvao strance sa internet foruma u ​​spavaću sobu para, kako bi njegova žena bila silovana dok je bila bez svesti.

On je rekao muškarcima da parkiraju svoje automobile dalje od kuće i skinu se u kuhinji. Rečeno im je da ne nose kolonjsku vodu i da ne puše, a morali su da zagreju ruke na radijatoru da ne bi probudili njegovu ženu.

Doktor je nakon toga otkrio da je žena u šezdesetim godinama obolela od četiri venerične bolesti i da ima ginekološke probleme. Istražitelji su za užas saznali tek 2020. godine, kada je Dominik uhapšen u supermarketu u Karpentrasu jer je snimao suknje žena.

Kada je policija pretražila njegov telefon sa kamerom i opremu koju je čuvao u njegovoj kući, pronašla je sve slike zlostavljanja.

Navodni silovatelji umešani u slučaj su državni službenici, radnici hitne pomoći, vojnici, zatvorski čuvari, medicinske sestre, novinar, opštinski odbornik i vozači kamiona.

Neki od njegovih saučesnika su tvrdili da nisu imali pojma da njegova žena nije bila saglasna, dok je jedan negirao da je u pitanju silovanje, rekavši: 'Njegova žena, on radi sa njom šta hoće.'

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja