Potraga za nestalom mladom u Oregonu završena je ove nedelje kada je policija pronašla njeno telo i optužila njenog komšiju za ubistvo.

U subotu, 7. septembra, policijska uprava objavila je na Fejsbuku da je Melisa Džubane, 32-godišnja medicinska sestra čiji je nestanak prijavljen tri dana ranije, pronađena mrtva. Otkriće je došlo samo nekoliko dana nakon njenog venčanja 24. avgusta na Havajima.

Policija je prvobitno primila prijavu nestanka 4. septembra za Melisu, koja je radila u bolnici Sent Vinsent u Portlandu. Kako je navedeno, ona se nije prijavila za svoju jutarnju smenu, što je izazvalo zabrinutost među njenim kolegama, prijateljima i porodicom.

melissajubanefounddeceased09082401cf87b791170f482f953dd26af4d7595a-copy.jpg
Facebook/Beaverton Police Department/ 
foto: Facebook/Beaverton Police Department/

Policija je tada saopštila da devojka nije bila u kući, a njeno odsustvo je ocenjeno neobičnim i alarmantnim”. Nakon neuspešnih pokušaja da stupi u kontakt sa Melisom, i bez informacija o lokaciji iz njene banke i istorije kreditne kartice, ona je tog popodneva navedena kao nestala osoba.

Veruje se da je Brajs Džonatan Šubert, njen 27-godišnji komšija, umešan u njen nestanak i on je uhapšen i optužen za njeno ubistvo 7. septembra nakon što je pronađeno njeno telo.

Mediji prenose da se Melisa venčala prošlog meseca u dolini Vaimea, a par se vratio na severozapad Pacifika 1. septembra i da su sutradan zajedno proveli Praznik rada.

Melisa je tada ostala u svom stanu u Oregonu pošto je bio blizu njenog posla, dok je njen muž Brajan ostao sa svojom porodicom u Bremertonu, u Vašingtonu.

Više detalja o zločini za sada nije poznato,a policija je saopštila da je istraga u toku.

Kurir.rs/People