Ubistvo Kristine Joksimović, švajcarske manekenke srpskog porekla, bilo je velika glavobolja za tamošnju policiju dok nije otkriveno šta se krije za krvavog zločina.

Švajcarski portal Blick istražio je slučaj ubistva Kristine koju je suprug zadavio, potom isekao, a onda delove tela samleo u blenderu.

kristina04830x0.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Nakon saopštenja policije Bazel-Landsa po otkriću zločina, mnogi detalji su ostali nejasni. Nadležni organi su bili veoma suzdržani i nisu saopštili ni starost ni pol žrtve i uhapšene osobe. Takođe, rečeno je da žrtva još nije identifikovana.

kristina02830x0.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Jedino je bilo jasno da je jedna osoba pronađena ubijena, kao i koja je osoba koja je pronašla telo i odmah pozvala policiju.

Policija je stigla na mesto događaja i ubrzo uhapsila osumnjičenog. Nekoliko dana kasnije, tužilaštvo je izašlo u javnost s informacijama o starosti i polu učesnika događaja.

kristina05830x0.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Blick javlja da je bračni par, manekenka Kristina i njen muž Tomas, živeo u luksuznoj četvrti Biningena. Prema rečima jedne komšinice, u kući su živela i njihova dva mala deteta.

Jedan od porodičnih prijatelja rekao je da ništa nije ukazivalo na jeziv zločin koji se dogodio.

"Za mene su izgledali kao savršena porodica", rekao je taj prijatelj za Blick.

kristina03830x0.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Ali, drugačije svetlo na bračne odnose bacio je drugi porodični prijatelj, koji je rekao da u toj vezi nisu baš tekli med i mleko.

"Već mesecima su imali probleme. Navodno je policija već morala da interveniše zbog fizičkog nasilja", rekao je taj prijatelj.

On je dodao da Kristinin suprug Tomas potiče iz bogate porodice. Međutim, šta je nateralo Tomasa da počini ovako jeziv zločin, i dalje ostaje nejasno.

Kurir.rs/Telegraf/Blick.ch/Preneo: D. P.