Bizaran incident dogodio se u grčkomprimorskom gradiću, za vreme snimanja erotskog filma, kada je glavnog glumca ugrizla morska kornjača.

U gradiću Anavisosu, na istočnoj strani Atike, duž Atinske rivijere, tokom snimanja erotskog filma, produkcija je morala da bude naglo prekinuta kada je jednog člana glumačke ekipe napalo agresivno morsko stvorenje, prenose grčki mediji.

Incident se dogodio kada je velika morska kornjača, poznata pod nazivom kareta-kareta, ugrizla za zadnjicu glavnog glumca na setu.

Kornjača se zaplela između čamaca i užadi za privez na plaži na kojoj je snimanje bilo u toku. Kada je filmska ekipa primetila zarobljenu kornjaču, preduzeli su akciju da je oslobode. Glavni glumac se pridružio njihovim naporima i ušao u more da pomogne. Međutim, kad je pokušao da oslobodi kornjaču, ona mu je uzvratila tako što ga je ugrizla za zadnjicu, piše Greek City Times.

Zaprepašćeni glumac brzo je iskočio iz vode, dok je ekipa nastavila sa spasilačkim naporima i uspela da oslobodi kornjaču.

O kornjači i glumcu se pričalo i u emisiji na grčkoj Mega televiziji, a prikazan je i ceo snimak incidenta.

Kareta-kareta kornjače su zaštićena životinjska vrsta Mediterana, a Grčka je domaćin oko 60 odsto njihovih legla i dva najvažnija mesta za razmnožavanje: Nacionalnog morskog parka Zakintosa i južnog dela zaliva Kiparisija na zapadu Peloponeza.

Mediji navode da je industrija erotskog filma u Grčkoj značajno oživela posle ekonomske krize, ali da je i dalje u povoju.

Ostalo je nejasno da li je glumčeva neobična povreda uticala na njegovu „glumu“ i ulogu u filmu.

Kurir.rs/RTS/Greek city times/Preneo:D. P.

Bonus video:

Kurir televizija  KORNJAČA VELIKA KAO FIĆA: Džinovsko čudovište OTKRIVENO na jugu Srbije (KURIR TELEVIZIJA)