Život još jednom pokazuje svoju okrutnost, jer je Marija Psilaki (28), nakon ogromne borbe od pet godina, na kraju izgubila bitku i preminula.

Sve je počelo ujutru u ponedeljak, 11. marta 2019. godine, kada je tada 23-godišnja Marija učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kasteliju u opštini Minoa Pediada.

screenshot-20240914-123920.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Vozilo kojim je upravljala 23-godišnja devojka izgubilo je kontrolu, što je rezultiralo ozbiljnim povredama, uključujući povrede glave i mozga.

Prvo je prevezena u Zdravstveni centar Kastelija, a zatim je, zbog ozbiljnosti stanja, prebačena u bolnicu u Heraklionu.

Kasnije je prebačena u specijalni centar za rehabilitaciju gde su prikupljena sredstva za njen prevoz u Solun, i tokom svih tih godina vodila je tešku borbu.

Ironija je što je njen brat poginuo pre otprilike 10 godina, u 25. godini, u saobraćajnoj nesreći blizu mesta gde je i ona doživela nesreću.

screenshot-20240914-124031.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Duboka tuga vlada u Armahi, mestu porekla mlade devojke.

Rođaci i prijatelji porodice izražavaju saučešće, ne pristajući da veruju u gubitak nasmejane devojke.

Porodica je slomljena zbog tragičnog događaja, dok prijatelji ne mogu da prihvate iznenadan i neočekivan kraj njenog života.

Tuga je velika za sve koji su je poznavali i voleli, čineći oproštaj još težim, dok poruke na društvenim mrežama pristižu u velikom broju.

Poslednje „zbogom“ je rečeno danas od strane prijatelja i rodbine u Svetoj crkvi Sv. Haralambosa u Armahi.

Kurir.rs/Neakriti/Preneo:D. P.