Nirmin Nufl (53) optužena je za ubistvo supruga koga je potom raskomadala i delove tela ubacila u kante. Otac osmoro dece Mamdu Nufl (62) nestao je u julu prošle godine u Sidneju kad su porodični prijatelji prijavili njegov nestanak, piše SkyNews.

Pokrenuta je istraga o njegovom nestanku, a kako je vreme odmicalo otkrivene su neke sumnjive okolnosti. U subotu je australijska policija saopštila da su uhapsili suprugu nesrećenog čoveka zbog sumnje za ubistvo. Detektivi će na sudu svedočiti kako je Nirmin ubila supruga pre nego je masakrirala njegovo telo da bi mogla sakriti ostatke.

Istraga se nastavlja, a detektiv Deni Doerti novinarima je rekao da se radi o jezivom i brutalnom ubistvu.

- Svedočićemo da je iskasapila i raskomadala njegovo telo, sakrila delove u plastične vreće i potom ih pobacala u kontejnere po kvartu na području jugozapadnog Sidneja - rekao je Doerti.

Nožem i motornom testerom raskomadala je telo supruga, a potom je detaljno očistila kuću i promenila podove. Detektiv smatra kako ostaci nikad neće biti pronađeni. Optužena se okoristila smrću supruga pa je od tog novca putovala u Egipat i prodavala njegovu imovinu.

Osmoro dece para još uvek se suočava s gubitkom.

Kurir.rs/Jutarnji/ SkyNews