Na društvenim mrežama se proširio snimak muškarca koji udara dete (1) dok je porodica šetala parkom. Navodno se incident dogodio nasred šetališta na brdu Monžuik u Barseloni.

Naime, kako se vidi na snimku, muškarac je počeo da vrišti na roditelje deteta, dok se vidi beba kako se gega ispred svojih kolica, usled čega se muškarac približio i ošamario je

Na snimku se čuje zvuk udarca dok bebin otac brzo podiže dete da je zaštiti, ali beba počinje da plače i šokirani roditelji se udaljavaju od čoveka što je pre moguće.

Nije prvi put

Ovo nije bio jedini napad koji je počinio 31-godišnji počinilac koji je tokom vikenda navodno napao još dve osobe pre nego što ga je policija uhapsila u nedelju, tvrde lokalni mediji.

Još jedna od njegovih navodnih žrtava je 60-godišnji muškarac koji je zadobio užasne posekotine po licu i modrice po celom telu.

Napadač je uspeo da se identifikuje putem video snimka i opisa očevidaca i sada bi trebalo da se pojavi pred sudom u utorak. Kako je saopštila policija, devojčica je zadobila lakše povrede i nije joj potrebno bolničko lečenje.

Kurir.rs/Ekspres.uk/ Prenela: M.S.