Jedna žena iz Teksasa u podmakloj trudnoći izgubila je bebu nakon što ju je druga žena više puta udarila nogom u stomak zbog manje saobraćajne nezgode.

Žrtva, koja je bila u drugom tromesečju, udarila je u stub za parkiranje, ivičnjak i bila je prinuđena da uđe u drugi automobil kada joj se japanka zaglavila između pedala gasa i kočnice. Nesreća se dogodila u Hjustonu 27. jula.

- Zaglavila sam se. Dala sam malo gasa i bočno sam udarila vozilo iza sebe - rekla je neidentifikovana žena za KHOU11.

Dok je mlada žrtva izlazila iz sopstvenog vozila da pregleda štetu, prišla joj je druga žena. Dok je žrtva pokušavala da se snađe, druga žena je navodno zgrabila njenu torbicu sa sedišta u autu i ​​počela da pretura po njoj.

- Mislila sam da sam možda udarila njen auto jer je ona prošla iza mene, prišla i zgrabila moju torbicu sa suvozačevog sedišta. Izvadila je moj novčanik i počela da vadi sve moje kreditne kartice - priseća se ona.

Kada je trudnica pokušala da se suprotstavi osumnjičenoj i da joj traži natrag tašnu, navodno je ova počela da udara žrtvu nogama u stomak.

Odmah nakon prvog udarca, buduća majka je obavestila osumnjičenu da je trudna. Ali umesto da se izvini, ova druga ju je ponovo udarila.

- Počela sam da plačem jer me je bolelo kada me je udarila drugi put - rekla je.

Zvaničnici koji su prvi stigli na lice mesta u početku su odbili da poveruju u ono što se dogodilo, tvrdi žrtva. Nakon nekoliko minuta ubeđivanja, pogledali su snimak kamera sa video nadzora i shvatili šta se dogodilo.

Potom je na lice mesta pozvana hitna pomoć i ona je prebačena u bolnicu. Višestruki ultrazvuk je pokazao da je beba, koja je dobila ime Neva, izgubila otkucaje srca i lekari su bili primorani da izvrše abortus.

- Mnogo sam plakala u bolnici. Nije izgledalo stvarno. Mislila sam da će najteža stvar biti da rodim bebu prirodnim putem. Ležala sam u krevetu, plakala mnogo puta: Zašto mi se to dogodilo? Zašto je morala da mi je oduzme? Želela bih da pronađem ovu ženu i donesem pravdu svojoj ćerki - zaključila je nesrećna nesuđena majka.

Zvaničnici još uvek čekaju na izveštaj obdukcije kako bi utvrdili da li je napad bio zvanični uzrok smrti bebe.

Automobil trudnice je takođe odvučen sa lica mesta i posle 30 dana stavljen na licitaciju. Policijska uprava Hjustona pokrenula je istragu i od svih koji imaju informacije zatraženo je da kontaktiraju policiju ili kriminalističku službu.

(Kurir.rs/Daily Mail/Preneo: V.M.)