Nemica (18), koju su dva avganistanska migranta silovala, kaže da je bila "njihova igračka" jer su ignorisali njene povike da prestanu - pre nego što joj se par "nasmešio sa pristaništa"

Tinejdžerku, nazvanu samo pseudonimom Sina, silovali su avganistanski migranti Sajed Sajad H. (23) i Rames H. (22) u frankfurtskom okrugu Sosenhajm dva dana nakon njenog 18. rođendana, piše nemački list Bild.

Sina se prethodno upoznala sa Rejmsom preko aplikacije za sastanke i otišla sa njim i Sajedom da popiju piće 13. juna 2021. godine, gde su je napali i tretirali kao "svoju igračku", rekla je ona.

- Od tog dana u leto 2021. ništa nije ostalo isto - rekla je Sina za Bild, koja sada ima 21 godinu.

Sada, tri godine nakon šokantnog silovanja, Sina je svedočila protiv svojih napadača na sudu, da su joj se navodno samo nasmešili sa optuženičke klupe kada je pričala o svom stravičnom iskustvu.

- Noćna mora se ponavlja iznova kada im pogledam u lica. Kao da se sve dogodilo juče - rekla je ona.

Sina je rekla da je napad počeo kada su se ona i Sajed poljubili, tokom kojeg joj je on ugrizao donju usnu i stisnuo grudi, ignorišući njene primedbe da ona to ne želi.

avganistanci-iz-pakistana.jpg
AFP / AFP / Profimedia 

Tužioci navode da ju je Rejms potom pritiskao da sa njim ode u žbunje pored jezerca, gde je od nje tražio da ga usmeno zadovolji.

Sina je to odbila, ali je Rejms navodno uzeo za ruku i stavio je na svoj penis koji je bio u erekciji, a 18-godišnjakinja je iz straha uradila ono što je Avganistanac želeo, dodaje Tužilaštvo.

Tada ju je Sajed navodno gurnuo u žbunje, svukao joj pantalone i silovao, dok je ona navodno molila: "Stani, to boli".

- Nikoga nije bilo briga za moje "ne". Govorili su na svom jeziku, ja sam bila njihova igračka - rekla je.

migranti.jpg
Shutterstock 

Sajed, koji živi u Nemačkoj od 2015. godine, bio je poznat policiji zbog napada i osuđen je 2016. godine. Radio je kao električar.

U međuvremenu Rames je ostao bez posla, nema kvalifikacije i trenutno živi sa roditeljima na privremenoj boravišnoj dozvoli. Rames i Sajed su navodno tvrdili policiji da su oba seksualna čina bila sporazumna i to ponovili na sudu, navodeći da je Sina čak sve pokrenula.

0601shutterstock-1735850117.jpg
Shutterstock 

Ali Sina kaže da je izričito rekla Ramesu nakon što su se našli u aplikaciji za upoznavanje da će ići toliko daleko da ga poljubi kada se sretnu.

Sinin advokat Ulrih Varnke podneo je tužbu sudu zbog dvogodišnjeg odlaganja suđenja nakon što su optužnice protiv Ramesa i Sajeda podignute u oktobru 2022. godine. Presuda u tom slučaju očekuje se 4. decembra.

(Kurir.rs/Daily Mail/Preneo: V.M.)

 BONUS VIDEO

Kurir televizija DA LI JE MOGUĆE DOKAZATI SILOVANJE BEZ MATERIJALNIH DOKAZA? Stručnjaci otkrivaju: Psihijatrijska veštačenja su ključna