Žena jednog tajkuna nestala je iz svoje vile ubrzo nakon što je pozvala majku da joj kaže da ju je muž fizički zlostavljao.

Suzan Klark Simpson (51) nestala je iz svog doma vrednog 1,4 miliona dolara u Olmos parku oko 23 sata prošle nedelje uveče, nakon navodnog spora sa svojim bogatim mužem prodavača nekretnina, 53-godišnjim Bredom Simpsonom. Nije pronađen nikakav njen trag, a Simpson je uhapšen i odbio je da sarađuje sa policijom.

Majka nestale majke četvoro dece, Barbara Klark, sada je otkrila telefonski razgovor koji je imala sa Suzan samo sat vremena pre nego što je poslednji put viđena. 

- Pozvala me je i rekla mi šta joj je Bred fizički uradio - rekla je ona i dodala da joj je Suzan poverila da joj je oko 21 sat te noći, 6. oktobra, muž povredio ruku i leđa. 

2024-10-14 22_56_02-90742003-13957805-Villegas_implored_Suzanne_to_return_home_to_her_children_if_sh copy.jpg
Instagram 

On je sada u pritvoru optužen za nasilje u porodici i protivpravno ograničavanje slobode kretanja i određena mu je kaucija od 2 miliona dolara.

Dok se voljeni još uvek nadaju da je Suzan bezbedna, Klark je rekla da se plaši da je njena ćerka ubijena.

Simpson, iz Olmos parka u blizini San Antonija, prvo je sarađivao sa policijom nakon što je prijavio nestanak svoje žene, ali je kasnije ućutao i angažovao advokata.

Policija je u petak objavila upečatljivu fotografiju Suzanne ranije na dan kada je nestala. Slikana je sama u ekskluzivnom klubu samo za članove, u tamnoj haljini do kolena i kosom spuštenom preko ramena.

Nekoliko sati nakon snimanja ove fotografije, komšije tvrde da su čule agresivnu tuču između Suzane i njenog muža. Taj komšija tvrdi da je video kako Simpson udara i sputava svoju ženu, pre nego što su oboje odlutali u obližnju šumovitu oblast.

Ubrzo nakon te interakcije, komšija tvrdi da je čuo vriske iz šume.

Šef policije je potvrdio: 'Te noći mislimo da je bila u nevolji.'

Istrage su u toku, a lokalni organi za sprovođenje zakona proširili su svoju potragu na druge nekretnine porodice Simpson.

Simpson i njegova porodica imaju obiman portfolio nekretnina širom San Antonija i šireg Teksasa.

Temeljna istraga porodične kuće čija je vrednost procenjena na 1,5 miliona dolara, već je obavljena.

Kurir.rs/Dejli mejl