Sprečen je treći atenta na Donalda Trampa. Uhapšen je, a ubrzo i pušten uz kauciju, Vem Miler, koji je izjavio medijima da nikada ne bi naudio predsedniku i da će glasati na predstojećim izborima za Trampa.

Na ovu temu je za Kurir govorio Dejan Jelača koji se u program uključio iz Njujorka.

366438_241015.00_41_26_15.Still005.jpg
Kurir Televizija 

- Organi će ispitati ovo do kraja. Ono što smo čuli juče je da je optuženi šokiran da bi uopšte pomislili da bi ovako nešto uradio. Otkriveno je da on od 2016. godine podržava Trampa, da je deo njegove stranke kao i da je već prisustvovao njegovim mitinzima i podržavao ga - kaže Jelača.

On je prokomentarisao i činjenicu da ovo nije prvi pokušaj atentata na Trampa:

- Pitanje je zašto smo došli u situaciju da neko može ovako lako da priđe političaru i da ga napadne? Ja mislim da je u pitanju neodgovornost svih političara, oni su podelili američki narod i stvorili mržnju. Psihički labilna osoba može bez ikakve kontrole ili provere kriminalnog dosijea može kupiti oružje na internetu. 

Kurir televizija Srbin iz Amerike o pokušaju atentata na Donalda Trampa

- Prema anketama trenutno ni jedan kandidat nema prednost. Iako su izbori blizu, ima dosta ljudi koji i dalje ne znaju za koga će da glasaju - rekao je on o predstojećim predsedničkim izborima Sjedinjenih Američkih Država.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija "Afera sa Avganistancem je smišljena, možemo da očekujemo novi atentat na Trampa"