Sestre Elenor i Sofi Braun pristale su da osramote ženu sa kojom je njihov otac Džef prevario majku pre deset godina. Njihov plan se izjalovio jer je jedan od njih otpušten iz policije, a drugome je pretio zatvor.

Sestre su na eskort sajtu objavile privatne i intimne fotografije dotične žene, a uz njih su objavile i broj njenog supruga. Nakon toga je počeo da prima pozive.

Prošle nedelje, saslušanje je otkrilo da je Eleanor postavila fotografije na stranicu 2022, kao i broj čoveka. Uključivanje broja ženinog muža uticalo je na njegov rad i izazvalo kod žene „dubok i mučan osećaj potpune panike“. Porotnici su saznali da je njihov otac imao aferu pre više od 10 godina, kada su oboje bili u braku. Njihova afera otkrivena je 2015. godine kada je Sara Braun otkrila intimne fotografije i video zapise žene.

Tako je sada 24-godišnja Elenor Braun osuđena na tri godine zatvora nakon što ju je sudija opisao kao "potpuno lišenu svakog moralnog kompasa", prenosi britanski The Telegraph.

Sudija Aleks Menari rekla je nakon hapšenja da nije imala nameru da se izvini za svoje zločine i da je njen „nedostatak kajanja zapanjujući“.

Sud je saslušao kako je Eleanor objavila pogrdne komentare o ljubavnici svog oca na poslovnom sajtu svog muža. Zatim mu je poslala intimne fotografije njegove supruge na VhatsApp, a objavila ih je i na sajtu za pratnju.

Sudija je rekao da je Braun "zaverio" sa svojom sestrom Sofi i majkom Sarom da zajedno naprave lažni profil. Sophie, 26, nije optužena za bilo kakvo krivično djelo, ali je otpuštena iz policije nakon saslušanja. Njihova majka takođe nije optužena za bilo kakvo krivično delo.

Očeva ljubavnica rekla je sudu da joj je „teško da poveruje da bi žena ovo uradila drugoj ženi“ i da se „plaši šta je Braun još uvek sposoban da uradi“.

Advokat Hari Krouson, koji je branio žrtvu, rekao je da je "nerazumljivo" kako se Braun umešao u priču.

"Ona je postala ratnik u ratu koji nikada nije trebalo da vodi. Mora da prestane da vodi bitku koja nije njena", rekao je advokat na sudu. Sud je takođe čuo da je Elenor Braun fotografije dobila od svoje majke.

Sudija Menari je rekao da je jedan od "najokrutnijih i najokrutnijih" aspekata slučaja Braunov kontakt sa ćerkom žrtve, kojoj nije rečeno o toj aferi. Ćerka žene nije znala ništa o obmani, a Elenor joj je rekla: „Pobrinuću se da tvoja majka nikada ne zaboravi šta je uradila mojoj porodici.

Kurir.rs/Telegraph/Daily Mirror