Britanski list Dejli mejl objavio je zastrašujući snimak na kojem se vidi trenutak kada je fitnes trener brutalno ubijen ispred svoje kuće i to samo nekoliko meseci nakon bizarne smrti njegove žene.

Dramatični snimak prikazuje Đovanija Karvalja (36) kako beži od osumnjičenog, 35-godišnjeg policajca koji nije bio na dužnosti u trenutku napada. Policajac ga je čekao ispred kuće u gradu Petrolini u Brazilu.

Karvaljo je posle pucnja pao na zemlju, a onda se moglo videti kako šutira napadača dok se očajnički borio za život. Zatim je pokušao da zgrabi pištolj osumnjičenog pre nego što ga je ovaj više puta upucao u predelu tela i na kraju u potiljak.

Napadač je tada stao iznad Karvalja, koji je ležao licem nadole, i pucao mu šest puta u potiljak.

Policajac, koji je pripadnik vojne policije Pernambuka, uhapšen je u utorak ujutro u stanu u blizini mesta gde se dogodila pucnjava.

Svedoci su rekli za CNN Brazil da je Karvaljo bio u romantičnoj vezi sa suprugom policajca i da je ta afera verovatno dovela do ovakvog ishoda.

- Optuženi je vojni policajac i pošto se radi o uobičajenom i nevojnom zločinu, istragu o ovom slučaju će sprovesti civilna policija - navodi se u saopštenju civilne policije Pernambuka.

Vojna policija Pernambuka će takođe izvršiti administrativni pregled optuženog oficira.

Karvaljo je ubijen osam meseci nakon što je umrla njegova supruga Ejla Pimenta (32).

Pimentu, koja je takođe radila kao lični fitnes trener, udarila je struja dok je skidala odeću sa konopca za veš koji je bio pričvršćen pored klima uređaja u porodičnoj kući.

Karvaljo i jedno od troje dece ovog para, šestogodišnja ćerka, šokirani su i zbrinuti su u bolnici.

Par je takođe imao i jednogodišnjeg dečaka i dvogodišnju devojčicu.

(Kurir.rs/Daily Mail/Preneo: V.M.)