Čovek koji je proglašen krivim za ubistvo maturantkinje Andreee u Majamiju zbog popularnih patika imao je ispad nakon što mu se porodica žrtve obratila na sudu u petak, nazvavši ga "čudovištem".

- Vi ste oličenje zla i tame koje ovaj svet predstavlja. Postoji samo jedno mesto gde životinje poput vas pripadaju, a to je u zatvoru do kraja života - rekao je otac ubijene devojke Andree Kamps Adrijanu Krozbiju. 

Krosbi (23) je tada iznenada skočio sa stolice, psujući i pokušavajući da nasrne na porodicu pre nego što su policajci intervenisali i odvukli ga iz sudnice.

Porota je proglasila Krosbija krivim za teško ubistvo, pokušaj ubistva i pokušaj pljačke u prodaji patika koja je pretvorena u pucnjavu u kojoj je ubijena osamnaestogodišnja devojka.

1321313.jpg
Screenshot 

Suđenje, koje je počelo u utorak, počelo je osam meseci nakon što su porotnici osudili Džordža Voltona po optužbi za ubistvo prvog stepena za učešće u incidentu. Uprkos tome što Volton nije bio strelac, proglašen je krivim za ubistvo prvog stepena i za pokušaj ubistva njenog dečka Sergija Berbena, koji je upucan, ali je preživeo.

Vlasti su saopštile da su Andrea i njen dečko hteli da prodaju iz linije cipela koju je lansirao reper Kanje Vest u vrednosti od oko 935 dolara.


Kada su se njih troje sreli, Volton je zatražio da isproba cipele, a Berben je odgovorio rekavši da prvo želi da vidi novac.

Otprilike u to vreme, Krozbi je prišao Berbenovom vozilu sa vozačeve strane i pucao i u njih dvoje. Devojka je pogođena u grudi.

- Ubio je moju devojku i pokušao da ubije i mene - rekao je Berben porotnicima.

Nakon pucnjave, Berben se odvezao, ali se zaustavio na ivici puta dok je devojka umirala. Na kraju su hitna pomoć i policija stigli na ivicu puta gde je par parkirao, ali nesrećnoj tinejdžerki nije bilo spasa.

Kurir.rs/NBC Miami