KAO OD MAJKE ROĐENA: Seksi španska političarka slikala se gola da povrati ugled

printscreen YT
Karmen Lopez, inače bivša mis Sevilje, kaže da želi da ispriča golu istinu jer je optužena da je prisvojila pare svoje stranke

Lepa Karmen Lopez (43) izbačena je iz stranke Sijudadanos (Španija za građane) zato što je optužena da je uzimala partijske pare da plaća svoja putovanja na liniji Čikago-Sevilja, pa je rešila da isprila "golu istinu" i to plastično dočara na naslovonoj strani magazina Interviú - ne bi li povratila svoj ugled.

Lopezova je ispričala da su problemi počeli kad se preselila u Čikago, gde je njen suprug dobio posao. Tvrdi da je o tome unapred obavestila rukovodstvo stranke na sastanku u Sevilji.

"Stranki Sijudadanos i politici posvećivala sam sve svoje vreme, a nisam za to dobila ni paru - pomagali su me rodtelji", kaže ona i dodaje da je našla način da obavlja svoje stranačke dužnosti iz dalekog Čikaga.

"Predložila sam da koristimo video-konferencije, koje su bespratne, ali odbili su to. Nisu mi ostavili izbora", ispričala je Karmen kako je došlo do toga da ona putuje na relaciji Čigako-Španija. Međutim neko je to zlonamerno ispričao novinarima tako da je ispalo da ona zloupotrebljava stranačke pare, tvrdi Karmen.

"Teško je služiti interesima varoši u Andaluziji sa 17.000 stanovnika kad neko živi više od 6.000 daleko", prokomentarisao je portparol stranke.

Ovo nje prvi put da se španski političari skidaju do gole kože. Osnivač stranke Siudadanos Albert Rivera takođe se skinuo u kampanji za parlamentarne izbore 2006. godine, a godinu ranije političarka Jolanda Kouseiro Morin takođe se na plakatima pojavila potpuno naga, kako bi ukazala na važnost transparentnosti u politici.

(Daily Star)